KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

SPREMEMBE: Saša Dončić odstopil; zamenjal ga bo "Pero"
slikcaPo sedmih zaporednih porazih je z mesta glavnega trenerja LTH Castings Mercatorja odstopil Saša Dončić, ki je Škofjeločane prevzel pred začetkom letošnje sezone. Ekipo bo od sedaj naprej vodil Peter Hartman, ki je do tega trenutka opravljal vlogo pomočnika trenerja.
Prispeval: Nejc Ziherl

Strm padec po odhodu Tomića

Košarkarji škofjeloškega prvoligaša LTH Castings Mercatorja so sezono začeli odlično, saj so v uvodnih 9 krogih zbrali 5 zmag, po odhodu Bobana Tomića pa se je začel strm padec navzdol. V naslednjih 10 krogih so namreč Škofjeločani uspeli zabeležiti samo še eno zmago.

Najbolj boleča sta bila zadnja dva poraza, ki so ju »Trgovci« zabeležili na domačem parketu proti neposrednemu konkurentu za obstanek – Grosuplju. Po sedmih zaporednih porazih se je 38-letni trener Saša Dončić odločil za odstop.

Priložnost dolgoletnemu kapetanu Hartmanu

Po Rogaški, Hopsih in Grousplju so tako za šok terapijo z menjavo trenerja poskrbeli tudi v Škofji Loki. Taktirno paličico bo v roke prevzel 37-letni Peter Hartman, ki se je kot pomočnik trenerja kalil že pri Gašperju Potočniku in Luki Bassinu, na voljo pa bil tudi Dončiću. Nekdanji košarkar Triglava in Slovana je pri škofjeloškemu prvoligašu dolga leta nosil kapetanski trak, sedaj pa bo njegova glavna naloga Škofjeločane zadržati med elito. Klub iz mesta pod Lubnikom v prvi ligi nastopa že osmo sezono zapored.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji