KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Članstvo

POSTANI ČLAN KOŠARKARSKEGA KLUBA ŠKOFJA LOKA
Košarkarski klub Škofja Loka je društvo z več kot 60-letno tradicijo. Je praktično edini klub v Sloveniji, ki se ukvarja tako z moško kot tudi z žensko košarko. Ustanovljen je bil že leta 1954. Vsa ta leta so člani kluba uspeli klub razvijati in ga pripeljati na nivo enega bolje organiziranih košarkarskih kolektivov v Sloveniji.

Pristopnica, pravila, pogoji in druge informacije glede včlanitve v KK Škofja Loka - šola košarke

Pristopnica, pravila, pogoji in druge informacije glede včlanitve v KK Škofja Loka - odrasli

ČLANSTVO
Član društva lahko postane vsak, ki izpolni in podpiše pristopno izjavo, ter plača letno članarino. S podpisom izjave sprejema pravila društva, svoje članstvo pa vsako leto obnovi s plačilom letne članarine. Klubska pravila si vsi člani oz. potencialni člani lahko pogledajo v klubski pisarni v Športni dvorani Poden, Podlubnik 1c. Vsak član s članstvom v klubu pridobi člansko izkaznico, ki nudi določene ugodnosti (brezplačen ogled vseh tekem klubskih selekcij, popusti pri nakupu opreme, razni popusti pri pogodbenih partnerjih kluba…), hkrati pa mu je omogočeno udejstvovanje na vseh področjih klubske dejavnosti. Članarina za posamezno leto je 20€. Vsako leto vam bomo na podlagi plačane članarine poslali novo nalepko, ki jo boste nalepili na zadnjo stran vaše članske izkaznice in s katero dokazujete upravičenost do ugodnosti, ki jih izkaznica ponuja.IZBERI SVOJO PEAK OPREMO
Košarkarski klub Škofja Loka in uradni opremljevalec PEAK sta za člane kluba pripravila ponudbo košarkarskih artiklov po izjemno ugodnih cenah. Ponudba je namenjena tako članom naše košarkarske šole kot tudi staršem. V klubu bi si želeli, da bi bil vsak član naših selekcij opremljen vsaj z obojestranskim dresom in športnim nahrbtnikom, ki ju je možno kupiti v paketu. S tem bi zagotovili določeno enotnost tako na treningih, kot tudi pri nošenju opreme na treninge in tekme. Priporočljiv je vsekakor tudi nakup ostalih izdelkov iz priloženega prospekta, saj otroci z enotno opremo še bolj čutijo pripadnost ekipi, hkrati pa so v okolju prepoznani kot športniki – košarkarji. Ker razumemo, da bo nakup opreme za nekatere starše morda predstavljal problem, vam ponujamo plačilo na več obrokov (največ 4), s tem, da je najmanjši mesečni obrok 20€. Obroke bomo obračunali v sklopu položnic za mesečne vadnine.

Prospekt - Peak oprema 2017
Seznam velikosti - Peak oprema
Mere - Peak opremaKAKO LAHKO POMAGAMO KLUBU
Košarkarski klub Škofja Loka se financira iz članarin, dotacij občine in prispevkov sponzorjev. V zadnjem času pa se kot dodaten vir financiranja pojavlja tudi olajšava, ki jo lahko občani v okviru svoje dohodninske napovedi, namenijo raznim organizacijam, ki so pridobile za to potrebno dovoljenje. Ker je med temi tudi naš klub, vas prosimo, da del dohodnine namenite za razvoj škofjeloške košarke. Vaša pomoč pa nam bo dobrodošla tudi na vseh ostalih področjih klubskega udejstvovanja, saj si želimo, da je čim več naših članov vključenih v delo organov kluba, oziroma po svojih močeh pomaga pri klubskih aktivnostih.

Obrazec za dodelitev dela dohodnine našemu klubu

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji