KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V dresu LTH Castings Mercatorja tudi Dejan Milašinović
slikcaMoštvo LTH Castings Mercatorja je pred Ligo za obstanek postalo močnejše še za 24-letnega Dejana Milašinovića, ki je v dosedanjem delu sezone branil barve Rogaške Crystal.
Prispeval: Nejc Ziherl

V Rogaški Slatini leto in pol
Dejan Milašinović (182 cm, 1989) je v Rogaško Crystal prestopil v začetku lanske sezone 2011/12, ko je klub iz Rogaške Slatine pod vodstvom Mateja Bakšiča debitiral med slovensko košarkarsko elito. Košarkar, ki je nekdaj nosil tudi dres Janč in Šenčurja, je v pravo formo prišel šele v drugem delu sezone, ko je v Ligi za obstanek v povprečju na tekmo zbiral po 10,9 točke in 3,6 skoka in 2,4 podaje. Se bo tudi tokrat 24-letni branilec razigral šele v drugem delu sezone? Za škofjeloškega prvoligaša bi to pomenilo zadetek v polno.

Ni bil v načrtih Bojana Lazića
V Rogaški Slatini se v zadnjih letih trenerji menjajo kot po tekočem traku. Že lani je Mateja Bakšiča na klopi zamenjal Tihomir Tabak, v letošnjo sezono pa so Slatinčani krenili z Draganom Višnjavcem. Slednji je Milašinoviću še ponudil nekaj malega priložnosti (v 14. minutah je Dejan v povprečju beležil po 3,2 točke, 0,8 skoka in 1 podajo), s prihodom Bojana Lazića, pa 182 centimetrov visoki košarkar ni več zaigral na niti eni tekmi. Več kot očitno je bilo, da nov strateg Rogaške Crystal Milašinovića ni imel v svojih načrtih, zato se je košarkar odločil za odhod s Štajerske.

V Škofji Loki zaostril konkurenco na položaju branilca
Iz Škofje Loke v Rogaško Slatino je v tej sezoni že odšel Boban Tomić, v obratni smeri pa sedaj prihaja Dejan Milašinović, ki je tako po Pavletu Boljkovcu, Luki Dimcu, Luki Vončini in Simonu Finžgarju že peta okrepitev v teku letošnje sezone. LTH Castings Mercator je redni del Lige Telemach zaključil z nizom šestih zaporednih porazov, v Ligo za obstanek pa bo za lažje nadaljevanje potreboval že zmago v prvem krogu proti ekipi Grosuplja. Tekma v dvorani Poden bo na sporedu v sredo, 20. marca, ob 20. uri.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji