KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Luka Dimec bo zamenjal Vjerana Solda
slikcaPred nadaljevanjem Lige Telemach se je okrepil tudi škofjeloški LTH Castings Mercator. Četi Saše Dončića se je namreč pridružil Luka Dimec (206 cm, 1990) ki je v dosedanjem delu prvenstva branil barve Slovana. Zamenjal bo poškodovanega Vjerana Solda.
Prispeval: Nejc Ziherl

Soldo na operacijo
Pri škofjeloškem prvoligašu kar mrgoli težav s poškodbami. Elvin Omanović si je na zadnji tekmi proti Hopsom zlomil roko, Aleš Primc ima težave z gležnjem, Tomaž Mezek si je na prvi tekmi po povratku prebil arkado, Grega Jakhel Kolarević ima težave s hrbtom, za nameček pa bo moral na operacijo še Vjeran Soldo. 28-letni hrvaški center ima hude težave z ahilovo tetivo, zaradi katerih bo moral na operativni poseg.

Prihaja starejši od bratov Dimec
Škofjeločani so sicer sezono zelo dobro začeli in si že v uvodnih 12 krogih priigrali 6 zmag, nato pa po odhodu Bobana Tomića malce popustili. Kljub dobremu začetku si še niso zagotovili obstanka med elito, tega se zavedajo tudi v vodstvu kluba. Prav zaradi tega je podpisalo pogodbo s 23-letnim krilnim centrom Luko Dimcem, ki se je sporazumno razšel s Slovanom. V dresu le-tega je v letošnji sezoni na tekmah Lige Telemach v povprečju dosegal 7,2 točke, dodal pa še 3,2 skoka. Starejši od bratov Dimec je v preteklosti nosil dres Hrastnika in Zlatoroga, kot slovenski reprezentant pa je nastopal tudi v vseh mlajših kategorijah.

Luka bo v dresu LTH Castings Mercatorja po vsej verjetnosti debitiral že v soboto, 16. februarja, ko bo v dvorano Poden pripotovala prav nekdanja ekipa Dimca, Zlatorog iz Laškega.
 
 
Luka Dimec v dvorani Poden nič več v vlogi gosta. (foto: Jana Šnuderl/kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji