KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Dončić: "Boljkovac najboljša izbira tako košarkarsko kot karakterno"
slikcaO novi okrepitvi LTH Castings Mercatorja Pavletu Boljkovacu je nekaj besed namenil tudi trener škofjeloške ekipe Saša Dončić, ki lahko od novega leta dalje na treningih računa tudi na Tomaža Mezka.
Prispeval: Nejc Ziherl

Kot smo v popoldanskih urah že sporočili, je moštvo LTH Castings Mercatorja postalo močnejše za 27-letnega srbskega organizatorja Pavleta Boljkovaca (190 cm, 1985). Za nekaj informacij o novi okrepitvi smo povprašali tudi trenerja škofjeloške zasedbe Sašo Dončića. Pogovor je nanesel tudi na Tomaža Mezka. Velja omeniti še to, da bodo Škofjeločani jutri, v torek, 8. januarja, odigrali prijateljsko tekmo s Krko.

Kaj nam lahko poveste o novi okrepitvi LTH Castings Mercatorja? Lahko zakrpa luknjo, ki je nastala po odhodu Bobana Tomića?
"Glede na to, da se je odhod Tomića zgodil malo nepričakovano, smo bili primorani odreagirati zelo hitro. Po pregledanih DVD-jih in po informacijah, ki smo jih dobili, se nam je zdel Pavle Boljkovac najboljša izbira tako košarkarsko kot karakterno."

Kdaj se bo novi košarkar LTH Castings Mercatorja pridružil treningom?
"Pavle Boljkovac se bo v torek, 8. januarja, pridružil jutranjem treningu, debitiral pa bo v soboto proti Elektri Šoštanj."

Ekipi se je na treningih že pridružil tudi Tomaž Mezek.
"Tomaž Mezek se po poškodbi počasi vrača. Po novem letu je pričel s treningi, toda zdravniki na testiranju so mu povedali, da bo lahko začel z maksimalnimi obremenitvami šele čez dobre tri tedne."
 
 
Saša Dončić spregovoril nekaj besed o novi okrepitvi. (foto: Jana Šnuderl/kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji