KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

SPAR: Za preboj na zaključni turnir proti Portorožu
slikcaŽreb 5. kroga Pokala Spar je Škofjeločanom za nasprotnika določil ekipo Splošne plovbe Portorož, za katero v letošnji sezoni nastopa tudi Sašo Ožbolt. Prva tekma bo 11. decembra odigrana v dvorani Poden.
Prispeval: Nejc Ziherl

Po tem, ko so košarkarji LTH Castings Mercatorja v 4. krogu Pokala Spar po pravi drami izločili moštvo Slovana, so postali samo še korak oddaljeni od preboja na zaključni turnir osmerice.

Potrorožani kraljujejo v 2. SKL
Škofjeločani so na zaključnem turnirju nazadnje sodelovali v sezoni 2009/10 v Novem mestu, tokrat pa bodo za preboj med najboljšo osmerico morali priti mimo Splošne plovbe Portorož, ki po sedmih odigranih krogih s samimi zmagami kraljuje na vrhu 2. SKL. Za Portorožane v letošnji sezoni nastopa tudi nekdanji košarkar Union Olimpije in slovenski reprezentant Sašo Ožbolt, ki ima na dvorano Poden zelo lepe spomine.

Spomnimo, v Škofji Loki je leta 2005 potekal zakjučni turnir Pokala Spar, Ožbolt pa je v finalnem obračunu proti Zlatorogu nasul kar 42 točk in tako postal MVP turnirja, do tega naziva pa se je prikopal tudi leta 2011, ko je finalni turnir Pokala Spar pravtako potekal v dvorani Poden. Bo tokrat strateg Škofjeločanov Saša Dončić tisti, ki bo našel pravi načrt, kako zaustaviti Ožbolta?

Pokal Spar, prva tekma, sreda, 12.12.2012

LTH Castings Mercator – Splošna plovba Portorož (ob 19.30. uri)

Povratna tekma bo teden dni kasneje, 18. decembra, v ŠD Lucija.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji