KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Trgovec postal še Vlado Pašalić
slikcaTik pred začetkom nove sezone v Ligi Telemach je moštvo LTH Castings Mercatorja okrepil še Vlado Pašalić.
Prispeval: Nejc Ziherl

Škofjeloški LTH Castings Mercator je le nekaj dni dni pred začetkom nove sezone postal močnejši za 31-letnega centra Vlada Pašalića. Slednji je z ekipo vadil že nekaj časa, sedaj pa se tudi uradno dogovoril in se odločil ostati v Škofji Loki.

207 centimetrov visoki košarkar zagotovo spada med ene izmed tistih, ki se lahko pohvalijo z veliko mero izkušenj z igranjem v prvi slovenski košarkarski ligi. Nastopal je namreč za Geoplin Slovan, Luko Koper, CPG Novo Gorico, PRO-TEK Zasavje in domžalski Helios. Preden je oblekel dres Luke Koper, je branil tudi barve Cedevite in poljskega Turowa.

Saši Dončiću se je tako uresničila želja, ki jo je izpovedal na enem izmed intervjujev, katerega ste lahko prebrali tudi na naši uradni spletni klubski strani. Dončić je namreč dejal, da pri Pašaliću gre za izjemnega igralca in da si resnično želi, da bi našli skupni jezik.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji