KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Abramović: "Če bomo delovali kot ekipa, potem bodo cilji lažje uresničljivi"
slikcaRobert Abramović je eden izmed tistih košarkarjev, ki bodo v letošnji sezoni prvič zaigrali med elito. Škofjeloškemu klubu bo poizkušal pomagati uresničiti zastavljene cilje.
Pripravil: Nejc Ziherl

24-letni košarkar, ki igra na položaju branilca, je v lanski sezoni uspešno zastopal barve Term Olimia iz Podčetrtka. Z povprečjem 18,4 točke na srečanje je veljal za najboljšega strelca ekipe, ključ do uspeha pri LTH Castings Mercatorju pa vidi v ekipnem delu.

Kako to, da ste se odločili prestopiti v LTH Castings Mercator?
"Moje ambicije so bile igrati med elito v Ligi Telemach. Iz Škofje Loke so pokazali zanimanje in tako je hitro prišlo do dogovora.

Na pripravljalnih tekmah puščate vedno boljši vtis. Boste do začetka sezone že tisti pravi?
"Treniramo trdo. Rezultati so že vidni, še vedno pa ni vse tako, kot bi si želeli. Da bi bili lahko konkurenčni najboljšim ekipam v Ligi Telemach, moramo do začetka sezone (op. 20. oktobra) še kar precej popraviti v naši igri."

Na kar nekaterih pripravljalnih obračunih ste v zadnji četrtini preveč popustili.
"Razlog, da se nam to dogaja, se skriva v padcu koncentracije oz. zbranosti. Glede na to, da smo šele v pripravljalnem obdobju, je vsekakor prisotna tudi utrujenost, saj še nismo v polni pripravljenosti. "

Škofjeloški klub se je zadnja leta boril za obstanek. Kako bo letos?
"Upam, da letos ne bo temu tako. Imamo dobro ekipo, osebno si v Ligi Telemach želim uvrstitve v ligo za prvaka. Glede na to, da so tudi ostale ekipe močno prevetrile svoje vrste, bi bilo zelo nehvaležno karkoli napovedovati.V Pokalu Spar pa si želimo čim več tekem, začenjamo proti Kranjski Gori."

Kakšni so vaši osebni cilji v tej sezoni?
"Moj osebni cilj je, da bi prikazal čim boljše igre, želim pa si tudi uvrstitve v ligo za prvaka. Če bomo delovali kot ekipa, potem bodo cilji zagotovo lažje uresničljivi."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji