KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Člani močnejši za Tomića in Kolarevića
slikcaTrener Saša Dončić bo v prihajajoči sezoni med drugim lahko računal tudi na pomoč Bobana Tomića in Gregorja Jakhela Kolarevića, ki sta postali novi okrepitvi članske zasedbe.
Prispeval: Nejc Ziherl

LTH Castings Mercator, tako kot je pred časom obljubil strateg Saša Dončić, še krepi svoje vrste. Po Alešu Primcu, Matevžu Dobravcu, Elvinu Omanoviču, in Robertu Abramoviču so Škofjeločani postali močnejši še za Bobana Tomića in Gregorja Jakhela Kolarevića.

Boban Tomić (1988, 190 cm) je že stari znanec škofjeloških obročev, saj je nekaj tekem v dresu LTH Castings Mercatorja odigral že v sezoni 2009/10. Takrat ni dobil prave priložnosti, za njim pa je odlična sezona v dresu Rogaške. 24-letni branilec si je namreč v lanski sezoni kar nekajkrat prislužil naziv MVP kroga, v povprečju pa na tekmo dosegal 15,8 točke, tem pa dodajal še 4,1 podaje in 3,6 skoka. Boban je v preteklosti igral za Janče, Hrastnik, Postojno in vse mlajše selekcije slovenske reprezentance, na novo sezono pa se je pripravljal pri Geoplinu Slovanu, med drugim pa bil tudi na preizkušnji v Nemčiji.

Naslednji s katerim je vodstvo kluba podpisalo pogodbo za prihajajočo sezono je Gregor Jakhel Kolarević (1988, 208 cm). Krilni center je v pretekli sezoni igral avstrijski državni ligi (Landesliga), kjer je nosil dres ABC Beljaka. S škofjeloško zasedbo je treniral že kar nekaj časa, tako da že pozna delo Saše Dončića, hkrati pa je tudi uigran s celotno ekipo. V svoji karieri je igral še za Grosuplje, Postojno, Carniereso (Belgija), Janče, Cerknico, Kraški zidar in Ilirijo.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji