KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Članice bo v prihodnji sezoni vodil Hladnik
slikcaNa žensko košarkarsko sceno se s prihajajočo sezono vrača škofjeloški klub Odeja, moštvo pa bo vodil nekdanji košarkar LTHCast Mercatorja Jaka Hladnik. V Škofjo Loko se iz Italije vrača tudi 28-letna Ajda Gabrovšek.
Prispeval: Nejc Ziherl

Škofjeloška Odeja, ki je sredi lanske sezone zaradi težav s pomanjkanjem igralk izstopila iz 1. SKL za ženske in pokalnega tekmovanja, se z novo sezono vrača na košarkarsko sceno. Vsekakor dobra novica za slovensko žensko košarko, kateri je Odeja prispevala že kar nekaj vrhunskih igralk.

Naloga zaupana Jaki Hladniku

V lanski sezoni je vlogo glavnega trenerja opravljal Đorđe Đokić, nekdanji trener Parkljev, tokrat pa je vodstvo kluba trenerski stolček zaupalo 30-letnemu Jaki Hladniku. Nekdanji zmagovalec zabijanja v ulični košarki, ki je nazadnje nosil dres Šenčurja, je v lanski sezoni v Šenčurju opravljal tudi vlogo trenerja pionirjev, njegov nov velik izziv pa bo sedaj predstavljalo vodenje članske zasedbe Odeje. »Hladun« ima na Škofjo Loko dobre spomine, saj je kar nekaj sezon nosil dres škofjeloškega kluba, nazadnje v začetku sezone 2009/10.

Vrača se tudi Ajda Gabrovšek

V Škofjo Loko se vrača tudi ena izmed glavnih nosilk igre v sezoni 2010/11 Ajda Gabrovšek. 28-letna košarkarica, ki s svojimi 190 centimetri igra na centrskem položaju, je dres Odeje nosila kar osem let, lani pa ekipo zapustila in se preselila v drugo italijansko ligo. Ajda si bo Italijo zapomnila le po dobrih stvareh, vseeno pa je vesela povratka v Škofjo Loko: »Prihod na Gorenjsko je bil v tem trenutku zame najbolj ugodna izbira. Prav tako se ekipa sestavlja na novo in če lahko kaj pripomorem k ponovnemu povratku ženske košarke v Škofji Loki, še toliko bolje.«

Ob tem velja omeniti, da se kot zamenjava za Ajdo Gabrovšek v italijansko Maggio seli še ena nekdanja košarkarica Odeje Ana Ljubenović.
 
 
Ajda Gabrovšek se veseli povratka v Škofjo Loko. (foto: Drago Perko/kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji