KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Proti Mariboru usoden že prvi polčas
slikcaV soboto, 7. januarja sta se v dvorani Poden pomerili zasedbi domačega LTH Castings Mercatorja in mariborskega Messerja. Zmaga je odšla v goste.
Liga Telemach, 11. krog, 7.1.2012

LTHCast Mercator – MARIBOR MESSER 65:73 (16:21, 11:23, 17:12, 21:17)

LTH Castings Mercator: Mihailovič 6, Soldo 18, Demšar, Mahkovic 13, Čajič 18, Završnik 10, Bošnjak, Kalan
Maribor MESSER: Špan 13, Gavrič 4, Pelko 13, Jovanovič 14, Mikluš 6, Zolotić 7, Šarkinović 2, Špica 9, Mučič 5

Luka Bassin, trener LTH Castingsa Mercatorja: “Zmage nas je stal neborben in slab prvi polčas, v katerem smo košarkarjem Maribora Messerja dovolili praktično vse, v drugem delu igre pa je bilo vse drugače in lahko rečem, da smo odigrali najboljši polčas te sezone. Z menjavanjem conske in obrambe mož na moža smo Mariborčane prisilili v kar nekaj napak, iz katerih smo dosegli nekaj lahkih košev iz protinapadov, s katerimi smo tekmo pripeljali v izenačeno končnico. Le dve minuti do konca smo zaostajali le za tri točke, a potem nismo uspeli tega preobrata izpeljati do konca in zmaga je zasluženo odšla v Maribor. Znova in znova dokazujemo, da se lahko kosamo z vsako ekipo, ne glede na težave, ki jih imamo in upam, da enako razmišljajo tudi igralci. To me pred nadaljevanjem sezone navdaja z optimizmom. Izkoristil bi priložnost, da se zahvalim našemu fizioterapevtu, Sebastjanu Ogrisu, ki je poškodovan gleženj Blaža Mahkovica pripravil do te mere, da je Blaž odigral praktično celo tekmo.”

Slobodan Rmuš, trener Maribora Messerja: “Celo tekmo smo vodili in imeli veliko prednost, potem pa nismo imeli odgovora na cono tekmeca. Še dobro, da smo se uspeli pobrati, saj smo vedeli, da bo po porazu s Hopsi psihično težko priti do zmage. Čestitke fantom, da so uspeli premagati sami sebe in s to zmago ostali v boju za uvrstitev v Ligo za prvaka. Pohvalil bi tudi košarkarje LTH Castingsa Mercatorja za dobro predstavi in borbo.”
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji