KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

S Skokom in Deličem do prve zmage
slikcaV soboto, 3. decembra so košarkarji LTH Castings Mercatorja tudi s pomočjo Primoža Skoka in Aldina Deliča prišli do prve zmage v Ligi Telemach. Padli so Parklji.
Liga Telemach, 8. krog, sobota, 3.12.2011

LTH CASTINGS MERCATOR – Parklji 90:79 (34:23, 18:13, 20:24, 18:19)

LTH Castings Mercator: Mihailovič 23, Soldo 6 (8 skokov), Demšar 8, Mahkovic 10, Skok 2, Čajič 19, Kastrati 7, Bošnjak 7, Mičić, Delič 8
Parklji: Lorbek 9, Doljak 8, Nemanič 2, Filipovič 10, Rizvić 22 (7 skokov), Kovačevič, Luznar 25, Urbas 3

Moštvo LTH Castings Mercatorja je vendarle dočakalo prvo zmago v letošnji sezoni. Zaradi hujše poškodbe Tomaža Mezka, ki bo verjetno primoran oditi na operacijo, je v ekipo po poškodbi ponovno vskočil Primož Skok, zasebda pa je postala močnejša tudi za nekdanjega košarkarja Parkljev Aldina Deliča.

Gostje, ki so skozi celotno srečanje zaostajali, največ v 36. minuti za 22 (89:67), so v Škofjo Loko pripotovali brez Nejca Kobala, Jakoba Čebaška in Alena Hodžića. Pri domačih sta blestela predvsem Vladimir Mihailovič, ki je zadel kar pet trojk, in Tomo Čajič, medtem ko sta bila pri gostih najbolj razpoložena Matej Luznar in Esmir Rizvić.

Luka Bassin, trener LTH Castingsa Mercatorja: “Uspeli smo se dobro pripraviti in več ali manj stvari, ki smo jih cel teden pilili na treningu, tudi prenesti na tekmo. V vlogo organizatorja igre smo morali, zaradi hujše poškodbe Tomaža Mezka, postaviti naše visoke branilce in krila, od katerih moram izpostaviti in pohvaliti Vladimirja Mihailoviča, ki je stisnil zobe in odlično odigral to vlogo. Vsem svojim igralcem čestitam za pristop ter borbenost, enako pa tudi Parkljem, ki so se, kljub vsem težavam v njihovem klubu, dostojno upirali.”

Jaka Zalaznik, trener Parkljev: “Košarkarjem LTH Castingsa Mercatorja čestitam za zmago, pokazali so večjo željo po zmagi in več zbranosti. Mi smo začeli preveč boječein neodločno, zaradi česar so si gostitelji že v prvem polčasu priigrali višjo prednost. Ob polčasu smo dobili absolutno preveč točk, kar 52, v drugem delu igre pa smo se poskušali približati, a so Škofjeločani vedno odbili naše napade. Tekmo so na koncu odločile večje izkušnje domače ekipe.”
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji