KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Geoplin Slovan odpira ligaški del sezone na Podnu
slikcaKošarkarji LTHCast Mercatorja danes, v soboto, 15. oktobra pričenjajo z ligaškim delom sezone, kot prvi pa bodo nasproti stali Kodeljevčani.
Liga Telemach, 1. krog, dvorana Poden, sobota, 15.10.2011

LTHCast Mercator - Geoplin Slovan (ob 20.uri)

Motšvo LTHCast Mercatorja bo še tretjič zapored ligaški del sezone pričela proti Geoplinu Slovanu. V lanski sezoni 2010/11 so bili na Kodeljevem bolj uspešni domačini, ki so slavili z 90:83, bolj uspešni pa so bili Škofjeločani v leto poprej, ko so na Kodeljevem slavili s 67:62.

Prav ta zmaga, ki je bila dosežena 10. oktobra leta 2009 je bila tudi zadnja zmaga Škofjeločanov nad Plinarji. Bodo danes varovanci Luke Bassina tako prekinili več kot dveletni post brez zmage nad Geoplinom Slovanom? Z vašo pomočjo bo to zagotovo lažje, zato ste vsi lepo vabljeni, da se nam ob 20. uri pridružite v dvorani Poden in spodbujate mlado škofjeloško zasedbo.

Poglejmo si še, kaj je pred začetkom nove sezone med elitno druščino povedal strateg LTHCast Mercatorja Luka Bassin:

“Glede na igralski kader in finančno konstrukcijo, ki ju imamo, je glavni cilj tudi pri LTHCastu Mercatorju obstanek v Ligi Telemach, je pa jasno, da bomo poskušali narediti na vsaki tekmi čim več in poskušali presenetiti določene višje rangirane ekipe. Ekipo so zapustili štirje igralci, ki nam jih je posodila Union Olimpija, to so Tomasz Nowakowski, Andrij Lebedincev, Dejan Radojević in Gezim Morina, smo pa dobili mladega Erjona Kastratija, Luko Završnika, ki je igral pri Avantgardu Radovljici ter Vjerana Solda, ki že ima nekaj izkušenj iz Lige Telemach in za katerega upam, da bo jeziček na tehtnici pod košem. V moštvu imamo štiri bolj izkušene igralce, ostalo pa so košarkarji, stari 20 let ali manj, ki naj bi prav tako dobili veliko priložnosti. Upam, da se tudi oni tega zavedajo in, da bodo to priložnost izkoristili.”
N.Z.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji