KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

POLETNI KAMP!!
slikcaZaključi poletje s fantastičnim tednom v POLETNEM KAMPU UČENJA KOŠARKE!!!
S strokovnimi izkušnjami, ki so jih naši trenerji pridobili s sodelovanji v slovenskih, evropskih in ameriških košarkarskih kampih, bomo v zadnjem tednu avgusta omogočili dekletom in fantom v Škofji Loki varstvo in druženje ob učenju košarkarskih veščin, igranju tekem in poslušanju predavanj in demonstracij priznanih slovenskih igralcev, igralk in trenerjev.

Strokovni delavci in trenerji bomo strmeli k temu, da bo kamp t.i. "teaching kamp", se pravi da se bodo otroci prišli učiti in naučiti košarkarskih prvin.

PRIJAVE POTEKAJO PRI TRENERJU BORUTU FIJAVŽU NA TELEFON 041 642 454 DO PONEDELJKA 15. AVGUSTA 2011.

KDAJ: od torka 23. 8. do sobote 27.8.
KAKO: zjutraj malo pred osmo uro pripeljete otroka v kamp, popoldne okoli 15 ure ga pridete iskat.
KJE: poslopje OŠ Mesto, Šolska Ulica 1, Škofja Loka
CENA: 35€ na osebo za cel teden, če sta prijavljena 2 otroka iz iste družine je skupaj 55€,
STAROSTNA OMEJITEV: vsi bodoči šolarji druge in tretje triade (bodoči 4. - 9. razred)
PREDZNANJE: ni potrebno, saj bodo vsebine v kampu prilagojene znanju vsakega posameznika, tako tistih z malo več izkušnjami kot tistih z nič izkušnjami.

UDELEŽBA NA KAMPU JE ZAŽELJENA IN PRIPOROČLJIVA TAKO ZA DEKLETA KOT ZA FANTE!!!

ZAKAJ? Zato ker bo vaš otrok pet dni voden s od strokovno podkovanih ljudi, spoznaval pa bo nove prijatelje, razvijal svoj občutek za timski duh in timsko delo. Obenem bo za nekatere to nova preizkušnja za razvijanje samostojnosti, za nekatere prva. A v prijetni in zdravi družbi je to toliko lažje!

PRIJAVE POTEKAJO PRI TRENERJU BORUTU FIJAVŽU NA TELEFON 041 642 454 DO PONEDELJKA 15. AVGUSTA 2011.

UKVARJAM SE Z DRUGIM ŠPORTOM, ZAKAJ JE DOBRO DA PRIDEM NA KOŠARKARSKI KAMP?
Mogoče odgovorimo na to vprašanje z lepim primerom:
Jan Oblak, nogometni vratar star 17 let, je večino svojega življenja treniral nogomet, pred nekaj leti je iz Škofje Loke odšel v Olimpijo in naprej v Benfico na Portugalsko. Odličen nogometaš, super fant, zelo prijazen in vljuden.
A veliko ljudi ne ve da je bil v na Osnovni šoli Cvetka Golarja aktiven tudi kot košarkar, oz. je bil celo prvi strelec košarkarske ekipev tekmovanju ŠKL. Razvijanje celotnega telesa z ukvarjanjem z več športi (s povdarkom na enem) mu je omogočilo veliko boljši motorični razvoj kot pa če bi samo igral nogomet. Sedaj je vrhunski igralec in član slovenske mlade reprezentance!
Njegova sestra, Teja, je začela trenirat nogomet, nato pa se je z 11 leti preusmerila v košarko. Po zaključitvi košarkarskega programa v KK Škofja Loka se je odločila za nadaljnjo profesionalno kariero in je v tem trenutku članica Slovenske reprezentance in ena izmed najboljših igralk v Sloveniji!

PRIJAVE POTEKAJO PRI TRENERJU BORUTU FIJAVŽU NA TELEFON 041 642 454 DO PONEDELJKA 15. AVGUSTA 2011.

AKTIVNOSTI
2 treninga na dan
1-2 tekmi na dan
predavanje gosta in demonstracije
košarkarske igrice


ZDRAVSTVENA OSKRBA
Za primere lažjih poškodb (odrgnin ipd.) bo ves čas na kampu zadolžena oseba, ki bo prav tako zadolžena, da kakšen težji primer prepelje v Zdravstveni dom Škofja Loka, ki je oddaljen le dobrih 500 metrov.
Zato bo vsak od udeležencev moral imeti s sabo potrjeno zdravstveno izkaznico.
Za kakšno dodatno zavarovanje poskrbite sami (če imate to željo).

MALICA
Med malico ne bo dovoljeno zapuščanje kampa. Otroci si bodo lahko vsak dan posebej prinesli malico s sabo ali jo zjutraj naročili pri svojemu trenerju. Za tiste, ki bodo naročili malico bosta na voljo 2 kosa pizze + pol litrska negazirana pijača = 3€.


POMEMBEN DATUM: PONEDELJEK 22.8.2011

22.8.2011 bomo med 17:00 in 18:00 pri OŠ Mesto podajali še zadnje informacije pred začetkom kampa. Plačilo kampa in naročenih žog bo potekalo na ta dan, obenem pa boste tudi izvedeli kdo bo trener vašega najmlajšega in katero evroligaško ekipo bo zastopal tekom tedna!


OPREMA
Poleg obvezne športne opreme (kratke hlačke, majica, flaška) morajo otroci s sabo imeti dva para superg, ene za v telovadnico in ene za na zunanje igrišče. Ni potrebe da so košarkarski supergi.
Obenem bo vsak moral imeti svojo košarkarsko žogo. Lahko ima svojo žogo od doma, lahko pa boste ob prijavi preko telefona naročili žogo primerne velikosti in jo plačali dan pred pričetkom kampa, ko jo boste tudi prevzeli. Cena bo okoli 15€, odvisno od velikosti žoge. Ta bo seveda prilagojena starosti vašega malčka, kar mu bo tekom tedna omogočalo toliko večjo učinkovitost in hitrejše učenje.

PRIJAVE POTEKAJO PRI TRENERJU BORUTU FIJAVŽU NA TELEFON 041 642 454 DO PONEDELJKA 15. AVGUSTA 2011.

OŠ MESTO
OŠ Mesto nam zaradi primernega zunanjega igrišča omogoča ne samo varno izvedbo kampa, ampak tudi možnost izvedbe kampa v telovadnicah. Zato bo kamp potekal tudi v primeru slabšega vremena.

Se vidimo!!!

Trenerski team KK Škofja Loka
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji