KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

LTHcast Mercator z najmlajšo ekipo v Ligi Telemach
slikcaS soboto, 16. oktobra se pričenja nova sezona Lige Telemach. Košararje LTHcast Mercatorja za začetek čaka težko gostovanje na Kodeljevem.
Liga Telemach, 1. krog:

Geoplin Slovan - LTHcast Mercator (danes ob 20:00)

LTHcast Mercator, ki bo v Ligi Telemach nastopil z najmaljšo postavo med vsemi prvoligaškimi klubi, bo v prvem krogu poizkušal presenetiti ekipo Geoplina Slovana. V lanski sezoni so Škofjeločani na Kodeljevem uspeli zmagati (62:67), a že ko pogledamo na listo strelcev, kjer sta bila pri Trgovcih najboljša strelca Simon Finžgar in Mensud Julević, lahko vidimo, da bo tokrat še dosti težje, saj pravkar omenjene dvojice ni več v vrstah LTHcast Mercatorja. Vrste Plinarjev bo v letošnji sezoni vodil nekdanji strateg Loka Kave, Gašper Okorn.

Izjavi trenerjev obeh ekip pred začetkom nove sezone:

Gašper Okorn, trener Geoplina Slovana:"Barko Geoplina Slovana želimo v novi sezoni Lige Telemach brez večjih turbulenc in stresov popeljati do Lige za prvaka, kar je tudi osnovni cilj. Z mojim prihodom in z nekaj okrepitvami se je sestava našega moštva glede na minulo sezono zelo spremenila, priložnost pa želimo ponuditi trem mladim igralcem in še trem, ki so bili prej nekoliko zapostavljeni. Zavedam se, da bo prav zaradi te mladosti, najstarejši je Dalibor Đapa s 25 leti, veliko nihanj, menim pa, da bo naša ekipa najboljša po novem letu. Ne bomo se obremenjevali s tekmeci, temveč le sami s sabo, bomo pa se potrudili, da zmagamo že prvo tekmo proti LTHCastu Mercatorju."

Gašper Potočnik, trener LTHCasta Mercatorja: "Igralski kader LTHCast Mercatorja se je kar spremenil, saj so ekipo v primerjavi z minulo sezono zapustili poemmbni igralci, oziroma nosilci igre, v Škofjo Loko pa smo pripeljali nekaj obetavnih slovenskih košarkarjev. Mislim, da bomo za vsakega neugoden tekmec in naš cilj je uvrstitev v Ligo za prvaka, kar bo glede na našo mladost, saj v povprečju ne bomo dopolnili niti 20 let, zelo težko. Verjamem, da je naš zaveznik predvsem čas in, da bomo v drugem delu poskušali loviti ostale tekmece."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji