KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Danes zaključek sezone
slikcaKošarkarji LTHcast Mercatorja bodo z današnjo tekmo proti Elektri, ki se bo v dvorani Poden začela ob 20. uri, zaključili z letošnjo sezono.
Liga za obstanek, zadnji krog:

LTHcast Mercator - Elektra Esotech (danes ob 20:00)

Škofjeločani, ki so letošnjo sezono začeli odlično, najprej zabeležili zmago na Kodeljevem, potem pa doma premagali še Domžalčane, so kasneje ostali brez lige za prvaka, potem pa tudi v ligi za obstanek popustili, sedaj pa je že sedaj jasno, da bodo letošnjo sezono zaključili na končnem 11. mestu. Mesto višje bo sezono končala šoštanjka Elektra, ki se je za razliko od LTHcast Mercatorja razigrala šele proti koncu sezone. V letošnji sezoni so se varovanci Daliborja Damjanoviča in Boruta Cerarja pomerili trikrat, z 2:1 pa vodijo Škofjeločani.

Poglejmo si še, kaj je pred zaključno tekmo sezone povedal domači trener Dalibor Damjanovič:

Dalibor Damjanović, trener LTH Cast Mercatorja: "Zadnjo tekmo v tej sezoni Lige Telemach bomo, tako kot vse, odigrali po svojih najboljših močeh, saj se zavedamo določene odgovornosti, ki jo imamo ker igramo pred domačo publiko. Glede na vse težave, ki so nas bremenile v tej sezoni, sem vesel, da se ta končuje."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji