KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Dober odpor proti Krki
slikcaŠkofjeloški košarkarji so v predzadnjem krogu rednega dela lige Telemach klonili proti novomeški Krki.
LTHcast Mercator - Krka 56:62 (17:18, 12:16, 14:15, 13:13)

LTHcast Mercator: Mihailovič 7, Radojevič 11, Mezek 1, Finžgar 11, Čajič 15, Mahkovic 11, Guzelj, Alič
Krka: Petrov 5, Marković 5, Lučič 16, Marcelić 7, Nikolić 5, Krivec, Ivanovič 2, Ikonić 10, Pavič 12

Moštvo LTHcast Mercatorja je tudi tokrat tekmo odigralo v zelo oslabljeni postavi. Že prej poškodovanim Igorju Jokiču, Mensudu Juleviću in Mirku Mulaliču , se je pridružil še Andriy Lebedistev , tako da je Dalibor Damjanovič iz standardne prve peterke lahko računal samo na Simona Finžgarja . Kljub vsem težavam pa so Škofjeločani še enkrat prikazali zelo borbeno in dobro predstavo. Tako kot na vseh zadnjih tekmah je dobro odigral Tomo Čajič , ki je bil tokrat s 15 točkami prvi strelec domačega moštva. Krka, pri katerih danes nista zaigrala Maj Kovačevič in kapetan Jure Balažič se je morala s Trgovci kar namučiti in se za zmago boriti vse do konca.

Trenerja po tekmi:

Dalibor Damjanović, trener LTH Cast Mercatorja: "Glede na to, da smo igrali brez Andrija Lebedinceva, Igorja Jokiča, Mensuda Juleviča in Mirka Mulaliča, lahko rečem, da sem več kot zadovoljen s prikazano igro in lahko fantom tudi čestitam. Čestitke gredo tudi košarkarjem Krke, ki jim v nadaljevanju želim vse najboljše."

Aleksandar Džikić, trener Krke: "Košarkarjem LTH Cast Mercatorja čestitam za borbo, igrali so brez kakršnegakoli imperativa in popolnoma razbremenjeno. Mi smo morali zmagati in to se je čutilo."
 
 
Domačin Tomo Čajič v zadjem času odlično izkorišča priložnost, ki jo mu ponuja Dalibor Damjanovič. (vir:www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji