KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V dvorano Poden prihaja novomeška Krka
slikcaKošarkarji LTHcast Mercatorja bodo danes odigrali predzadnjo tekmo rednega dela Lige Telemach. V dvorano Poden prihaja novomeška Krka, katero vodi nekdanji trener Union Olimpije, Aleksandar Džikić.
Liga Telemach, 21. krog:

LTHcast Mercator - Krka (danes ob 20:00)

Škofjeločani so prejšnji teden v petek slavili na gostovanju v Kopru in tako še obdržali teoretične možnosti za nastop v ligi za prvaka, dokončno pa so brez ostali po porazu Krke v dvorani Leona Štuklja, kjer so se zmage veselili Parklji. Trgovci bi se na koncu po številu zmag še lahko izenačili s sedmouvrščeno ekipo, a zaradi slabih medsebojnih tekem z glavnimi konkurenti, nimajo niti minimalnih možnosti več. Izgubili so obe tekmi s Parklji, Hopsi in Šentjurjem, kar pa je kljub zmagam, ki so jih dosegli proti višjeuvščenimi ekipami, kot so Helios, Zasavje in Geoplin Slovan, premalo, da bi se po enem letu igranja v ligi za obstanek, ponovno uvrstili v ligo za prvaka. Krka si je slednjo zagotovila že zdavnaj, a trener Aleksander Džikić od svojih varovancev danes ne pričakuje prav nič drugega kot zmago.

Dalibor Damjanović, trener LTHcast Mercatorja: "O Krki je nesmiselno izgubljati besede, saj ima ekipa na vsakem igralnem mestu po dva enakovredna igralca in visoke cilje, kar kaže tudi položaj na lestvici. Mi bomo tekmo odigrali povsem sproščeno in upam, da tudi pogumno ter borbeno. Upam, da bomo igrali pred čim več gledalci, saj menim, da je Krka dovoljen magnet za občinstvo."

Aleksandar Džikić, trener Krke: "Čeprav smo si že zdavnaj zagotovili uvrstitev v ligo za prvaka, je na gostovanju v Škofji Loki zmaga edina opcija."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji