KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Poraz proti Parkljem
slikcaNa domači tekmi proti Parkljem so košarkarji LTHcast Mercatorja zabeležili peti zaporedni poraz. Uspešno se je po poškodbi vrnil Mihailovič.
Liga Telemach, 18. krog:

LTHcast Mercator - Parklji 62:71 (11:21, 19:13, 14:15, 18:22)

LTHcast Mercator: Mihailovič 6, Mezek, Finžgar 7, Mulalič 11, Čajič 8, Mahkovic, Julević 21, Lebedincev 5, Jokič 4
Parklji: Kobal 4, Janža, Kosec 7, Krejić 7, Đapa 12, Čebašek 5, Murič 21, Delič 4, Eržen 10, Jeršin 1

Parklji, za katere v letošnji sezoni igra kar pet nekdanjih košarkarjev TCG Mercatorja oz. Loka Kave (Štefan Kosec, Jure Eržen, Dario Krejič, Dino Murič in Jernej Mihalič), so bili še drugič v letošnji sezoni boljši od Škofjeločanov, ki pa so kljub velikim težavam s poškodbami in boleznimi odigrali zelo borbeno. Uspešno se je po poškodbi na parket vrnil Vladimir Mihailovič, ki je v 12 minutah v statistiko prispeval 6 točk in 2 skoka.

Naši košarkarji tako ostajajo pri sedmih zmagah. Sedaj varovance Daliborja Damjanoviča najprej čaka finalni turnir pokala Spar, kjer se bodo v četrtfinalni tekmi pomerili z Zlatorogom, nova tekma v ligi Telemach pa bo na sporedu v soboto, 27. februarja, ko v dvorano Poden prihaja Elektra.

Poglejmo si še, kako sta bila s tekmo zadovoljna trenerja obeh moštev:

Dalibor Damjanović, trener LTH Cast Mercatorja: "Vse ti lahko vzamejo v športu, želje in borbenosti pa nihče. Publika že celo sezono kritizira Igorja Jokiča, a se ne zaveda tega, da nas je on v minuli sezoni rešil pred izpadom in, da pri LTH Cast Mercatorju igra maksimalno borbeno in zastonj. Poleg njega so na današnji tekmi borbo pokazali še Mensud Julević, Tomaž Mezek in Vladimir Mihailović, ki je bil poškodovan dva meseca, a je dal vse od sebe in pustil srce na parketu. Parkljem čestitam za zmago."

Predrag Jačimović, trener Parkljev: "Odigrali smo odprto tekmo, imeli majhen padec sredi druge četrtine, a vseeno kontrolirali tekmo in vodili od prve do zadnje minute. Vidi se, da igramo tekmo za tekmo bolje."
 
 
Parklji so bili še drugič v letošnji sezoni boljši od Škofjeločanov. (vir: www.kzs.si)
Borbenosti in želje kljub velikim težavam z boleznimi in poškodbami ni manjkalo (vir: www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji