KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Prihajajo Parklji
slikcaDanes se bo v dvorani Poden ob 20.uri začela tekma med domačim LTHcast Mercatorjem in Parklji. Naši košarkarji potrebujejo zmago.
Liga Telemach, 18. krog:

LTHcast Mercator – Parklji (sobota ob 20:00)

To bo dvoboj dveh ekip, ki se borita za vstop v ligo za prvaka. Trenutno bolje kaže Parkljem, ki imajo zmago več. Varovanci Daliborja Damjanoviča si danes poraza praktično ne smejo privoščiti, toda ob vseh poškodbah in boleznih jim zagotovo ne bo lahko. Nekaj problemov imajo tudi Parklji, pri katerih sta pod vprašajem nastopa Daria Krejiča in Aldina Deliča.

Poleg Daria Krejiča se bodo v dvorano Poden vrnili še Jure Eržen, Dino Murič in Štefan Kosec.

Poglejmo si, kaj sta povedala trenerja obeh moštev pred tekmo.

Dalibor Damjanović, trener LTH Cast Mercatorja: "V zadnjih štirih tednih lahko na prste ene roke preštejem kdaj smo na treningih nazadnje lahko igrali pet na pet, saj imamo velike težave s poškodbami in boleznimi. To se vleče že več časa in se pozna tudi na rezultatih, saj smo zasnje tri tekme izgubili, od tega dve v končnici. Srečanje s Parklji je za nas zelo pomembno, igramo pred domačim občinstovm, zato si seveda še kako želimo zmage."

Predrag Jačimović, trener Parkljev: "Tekmo proti LTH Cast Mercatorju moramo dobiti, če se želimo uvrstiti v ligo za prvaka. Ta teden smo imeli nekaj težav, saj je zbolel Boris Krejić, nekoliko pa se je poškodoval Aldin Delič, a imamo vseeno dovolj igralcev za uspešno borbo. Popraviti moramo skok igro in vodenje v napadu, obenem pa tudi igro brez žoge, saj smo v tem elementu igre preveč statični. Upam, da bomo odigrali bolj kakovostno kot na prejšnjih tekmah in upam, da bomo premagali LTH Cast Mercator, ki ima dobro ekipo in veliko rotira. Tekma bo zagotovo izenačena."
 
 
Ko sta se moštvi pomerili na Ježici so bili boljši Parklji (vir: www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji