KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Hladnik bo pomagal Šenčurju
slikcaJaka Hladnik, ki je v dosedanjem delu sezone nosil dres TCG Mercatorja, bo v nadaljevanju poizkušal pomagati Šenčurju že v rednem delu priti do kakšne zmage.
Jaka Hladnik, ki se je pred začetkom sezone iz Parkljev vrnil v Škofjo Loko, je s klubom že v decembru sporazumno prekinil pogodbo, sedaj pa je dokaj hitro našel novo sredino. Prestopil bo namreč k "sosedu" Šenčurju.

Nekdanji zmagovalec v uličnem zabijanju je za TCG Mercator odigral 5 tekem, a dobil bolj malo priložnosti. V povprečju je namreč na tekmo igral samo 7 minut, v katerih pa je dosegal 1,6 točke in 0,4 skoka.

Sedaj bo poizkušal pomagati Šenčurju že v rednem delu priti do kakšne zmage oz. kasneje obstati v prvi ligi, kar pa glede na to, da drugi gorenjski prvoligaš trenutno brez zmage s 17 porazi zaseda zadnje mesto, nikakor ne bo lahko. Trenutno so še najbližje Koprčanom, ki imajo po 17 odigranih tekmah 4 zmage in 13 porazov.

Jaka Hladnik: Glede na to da smo z LTHcast Mercatorjem sporazumno prekinili pogodbo že decembra sem se hitro dogovoril s Šenčurjem za kar se zahvaljujem trenerju Jerasu in pa Romanu Horvatu za pomoč.

Nejc Ziherl
 
 
Jaka Hladnik se je s soigralci takole veselil ene izmed zmag. (vir:www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji