KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Tesen poraz proti Laščanom
slikcaNaši članski košarkarji so na tekmi 16. kroga lige Telemach proti Zlatorogu iz Laškega izgubili z najmanjšo možno razliko. Končni rezultat je bil 66:67.
Liga Telemach, 16. krog:

LTHcast Mercator – Zlatorog Laško 66:67 (22:22, 16:17, 13:16, 15:12)

LTHcast Mercator: Radojevič 4, Finžgar 13, Mulalič 14, Čajič, Mahkovic 4, Julević 18, Lebedinstev 8, Jokič 5
Zlatorog Laško: Strnad 7, Brodnik, Nikolič Smrdelj 5, Goljović 12, Pelko 4, Rizvić 16, Bubnič 13, Atanackovič 5, Čmer 5

Košarkarji LTHcast Mercatorja so kljub nepopolni postavi odigrali izjemno borbeno in se povsem enakovredno kosali z Zlatorogom. Prav do konca so bili v igri za zmago, toda Mirko Mulalič, ki je bil sicer strelsko razpoložen, je v zadnji sekundi iz težkega položaja zgrešil za zmago. Nekaj odločilnih točk je v samem zaključku tekme za goste dosegel izkušeni Miljan Goljović.

Poglejmo si še, kaj sta po srečanju povedala trenerja obeh moštev:

Dalibor Damjanović, trener LTHcast Mercatorja: "Kljub temu, da smo imeli v zadnjem tednu veliko težav s treniranjem, smo tekmo odigrali z veliko željo in borbo, a smo na koncu zapravili zadnji napad za zmago. Zlatorogu čestitam za zmago, mojim fantom pa za borbenost."

Aleš Pipan, trener Zlatoroga: "Zmago z gostovanja moramo potrditi v naslednji domači tekmi ter proti istem tekmecu seveda še v četrtfinalu pokala Spar."

Košarkarji LTHcast Mercatorja kljub porazu še naprej ostajajo v igri za uvrstitev v ligo za prvaka. Do konca rednega dela bodo nastopili še šestkrat, trikrat v domači dvorani.

Sedaj bodo najprej v soboto, 6. februarja poizkušali priti do zmage v Šentjurju, nato pa jih 13. ferbruarja čaka nova izjemno pomembna tekma, ko v Škofjo Loko prihajajo Parklji.

 
 
Andriy Lebedinstev je zaradi odsotnosti kapetana Tomaža Mezka prevzel vlogo glavnega organizatorja igre. (vir: www.kzs.si)
Esmir Rizvić je bil tokrat vidno razpoložen (vir: www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji