KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Na Poden prihajajo Polzelani
slikcaV 14. krogu lige Telemach se bodo naši košarkarji pomerili z ekipo Hospov, ki nujno potrebuje zmago.
Liga Telemach, 14. krog:

TCG Mercator – Hopsi Polzela (danes ob 20:00)

Današnja tekma v dvorani Poden je zelo pomembna tako za Škofjeločane, kot tudi za Polzelane. Košarkarji TCG Mercatorja bi imeli v primeru današnje zmage povsem realne možnosti za uvrstitev v ligo za prvaka, medtem ko si varovanci Boštjana Kuharja današnjega poraza skorajda ne smejo privoščiti, saj bi tako zapravili skoraj vse možnosti za preboj v zgornji del lestvice. Ko sta se moštvi pomerili v 3. Krogu lige Telemach so zmago pred domačimi navijači z 79:66 slavili Hopsi. Takrat je večino dela opravil Goran Jagodnik, ki pa sedaj nosi dres Hemofarma.

Poglejmo si, kaj sta pred tekmo povedala oba trenerja:

Dalibor Damjanović, trener TCG Mercatorja: "Tekma s Hopsi je za nas zelo pomembna, saj bi imeli v primeru zmage, na katero tudi upamo, realne možnosti za uvrstitev med prvih sedem ekip v Ligi Telemach. Glede na to, da smo prvo tekmo na Polzeli odigrali odlično in po izjemni igri Gorana Jagodnika izgubili, mislim, da bodo imeli moji košarkarji velik motiv za oddolžitev."

Boštjan Kuhar, trener Hopsov: "Za nas je vsaka naslednja tekma kvalifikacijska, seveda če želimo še ostati v boju za uvrstitev na eno od prvih sedem mest, ki še vodijo v ligo za prvaka. Ostali smo brez Elvira Ovčine, kljub temu pa v Škofjo Loko odhajamo po zmago, ki bi nam še ohranila upanje na izpolnitev našega prvega cilja sezone, uvrstitve v ligo za prvaka."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji