KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Krka in TCG Mercator tudi na spletu!
slikcaV desetem krogu lige Telemach se bodo naši košarkarji v Novem mestu pomerili proti vodilni Krki. Tekmo si boste lahko v živo ogledali tudi na spletni televiziji SloNet.tv.
Liga Telemach, 10. krog

Krka – TCG Mercator (danes ob 20:00)

Krka si je na prejšnji domači tekmi privoščila poraz proti Šentjurju, ki pa ga je že rahlo zakrpala z zmago na gostovanju pri Parkljih. Tako po devetih krogih s sedmimi zmagami ostajajo na 1. mestu, medtem ko se TCG Mercator z dvema zmagama manj nahaja na 6. mestu. Škofjeločanom je v letošnji sezoni na gostovanjih uspelo zmagati dvakrat in sicer v prvem krogu na Kodeljevem in na zadnji gostujoči tekmi v Šoštanju. Po besedah trenerja novomeške Krke Aleksandra Džikića, se kar nekaj košarkarjev ubada s poškodbami, tako da bi danes Novomeščani znali nastopiti v precej okrnjeni postavi. Tekmo si boste lahko v živo ogledali tudi na spletni televiziji SloNet.tv. (klikni za povezavo)

Poglejmo si še kaj sta pred tekmo povedala oba trenerja:

Aleksandar Džikić, trener Krke: "Imamo velike težave s poškodbami, kar se do tekme ne bo spremenilo."

Dalibor Damjanović, trener TCG Mercatorja: "Čaka nas tekma s Krko, ki se na lestvici Lige Telemach trenutno nahaja na prvem mestu. Prepričan sem, da mojim fantom ne bo manjkalo motiva odigrati na najboljši možni ravni, saj mislim, da mora biti vsakemu izziv dokazovanje proti takemu tekmecu in pokazati najboljšo možno igro."

Nejc Ziherl
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji