KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Člani na gostovanje v Šoštanj
slikcaČlani bodo niz treh zaporednih porazov v ligi Telemach poizkušali danes prekiniti. Naloga seveda ne bo lahka, saj košarkarji odhajajo na težko gostovanje v Šoštanj.
Liga Telemach, 8. krog:

Elektra Esotech – TCG Mercator (danes ob 19:00)

Naši košarkarji, ki so po dobrem začetku malce popustili in bo tokrat poizkušala po treh zaporednih porazih ponovno zmagati. Po besedah Boruta Cerarja bi se dalo narediti, da bi danes Elektra zaradi težav z boleznimi nastopila v malce okrnjeni postavi, pri TCG Mercatorju pa naj bi bil pod vprašajem le nastop Vladimirja Mihailoviča. Škofjeločani bodo morali danes paziti predvsem na ameriškega centra Andrewa Briana Feeleya, ki je v šestih tekmah, ki jih je odigral v dresu Elektra, kar trikrat prišel do dvojnega dvojčka. Na veliki preizkušnji bosta torej Igor Jokič in Mensud Julević, ki je zaradi bolezni pravtako izpustil nekaj treningov.

Borut Cerar, trener Elektre Esotech: "Izid tekme proti TCG Mercatorju je odvisen od zdravstvenega stanja v ekipi, saj je vsak dan, ko pridem na trening kak nov bloan košarkar. Trenutno sploh ne vem na koga bom lahko računal v soboto. Kljub vsemu pa je jasno, da bodo zdravi igralci dali svoj maksimum in upam, da bodo tudi dosegli ugoden izid."

Dalibor Damjanovič, trener TCG Mercatorja: "Kljub vsem težavam, ki smo jih imeli v zadnjih treh tednih, nam volje in želje ne more nihče vzeto, zato pričakujem maksimalni pristop proti Elektri Esotech. Zagotovo nas čaka težka tekma, toda mi bomo iskali svoje priložnosti."

Nejc Ziherl
 
 
Andrew Brian Feeley je na zadnji tekmi rekmi proti Šenčurju dosegel kar 29 točk (vir: www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji