KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V Škofjo Loko prihaja Šentjur
slikcaV letos še neporaženo dvorano Poden tokrat prihaja Šentjur, ki zaenkrat še ni pokazal vsega kar zna in zaseda šele 11. mesto. Šentjur v Škofjo Loko prihaja dodatno okrepljen, saj se je v ekipo po nekaj letih vrnil Sandi Čebular.
Liga Telemach, 6. krog:

TCG Mercator – Šentjur (danes ob 20:00)

TCG Mercator, ki je sezono začel zelo dobro, ima nekaj težav s poškodbami, saj na današnji tekmi zagotovo ne bo zaigral Vladimir Mihailovič , vprašljiv pa je tudi nastop Mirka Mulaliča . V primeru da bi slednji tekmo moral izpustiti, bi na mestu branilca še veliko več priložnosti dobila mladi Blaž Mahkovic in izkušeni Jaka Hladnik.

Šentjur se je med tednom okrepil s Sandije Čebularjem , ki je z ekipo treniral že v pripravljalnem času, tako da težav z ugranostjo ne bi smel imeti. Tako kot je v svoji izjavi pred tekmo povedal Damjan Novakovič največjo nevarnost iz strani Škofjeločanov predstavlja trio Simon Finžgar , Mensud Julević in Igor Jokič , ki bodo tudi danes morali pokazati vse kar znajo, saj bi v nasprotnem primeru zmaga lahko kaj hitro odšla v Šentjur. Trgovci se bodo morali v obrambi najbolj posvetiti izjemnemu Marcusu Crenshawu , ki je v tem trenutku tudi najboljši strelec lige Telemach.

Dalibor Damjanovič je v svoji izjavi pred tekmo že povedal, da si njegovo moštvo zasluži podporo iz tribun. Športni navdušenci ste lepo povabljeni tudi iz naše strani, da se po koncu nogometne tekme med Rusijo in Slovenijo iz pred TV-ja premaknete v avto in se odpeljete do dvorane Poden in v njej spodbujate škofjeloške košarkarje, ki si to podporo vsekakor zaslužijo.

Dalibor Damjanovič, trener TCG Mercatorja: " Igramo dobro in mislim, da si še posebej zdaj, ko je zaradi poškodb in bolezni najtežje, zaslužimo podporo s tribun. Smo ekipa, ki je kljub temu, da je imela štiri težke tekme z Geoplinom Slovanom, Heliosom Domžalami, Hopsi Polzelo in Zlatorogom, prostor za razvoj mlajših košarkarjev, saj imajo dovolj minutaže. Verjamem v ekipo in tudi tokrat bomo igrali na zmago, saj drugače ne znamo."

Damjan Novakovič, trener Šentjurja: "TCG Mercator v tej sezoni igra odlično in je prijetno presenečenje dozdajšnjega dela Lige Telemach. Tokrat bomo morali odigrati odlično obrambo, se osredotočiti na Simona Finžgarja, Mensuda Julevića in Igorja Jokiča in poskušali izkoristiti določene slabosti gostiteljev. Okrepljeni s Sandijem Čebularjem upamo na zmago."

Nejc Ziherl
 
 
Trgovci se bodo morali v obrambi najbolj posvetiti izjemnemu Marcusu Crenshawu (vir: www.kzs.si)
Nastop Mirka Mulaliča je tokrat pod vprašajem (vir: www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji