KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V dvorano Poden prihaja vodlini Helios
slikcaV četrtek krogu lige Telemach košarkarje TCG Mercatorja čaka zelo težka tekma, saj v dvorano poden prihaja še neporaženi Helios. Ker Domžalčani igrajo tudi ligo NLB, bo tekma že danes, v sredo.
Liga Telemach, 4. krog:

TCG Mercator - Helios Domžale (danes ob 20:00)

Domžalčani so v prvih treh krogih lige Telemach zabeležili tri zanesljive zmage, tudi na četrti tekmi pa so proti TCG Mercatorju veliki favoriti. Tudi Škofjeločani so letošnjo sezono začeli dobro, saj so prvi poraz doživeli šele v prejšnjem krogu na gostovanju na Polzeli, a vseeno bi bila današnja zmaga varovancev Daliborja Damjanoviča veliko presenečenje.

Za Helios na zadnjih dveh tekmah ni igral Američan Alvin Snow, ki slovi po tem, da rad veliko meče za tri točke. Danes naj bi ponovno zaigral, tako da bodo morali Trgovci biti pazljivi na trojke tega 27-letnega branilca. Poleg Snowa v državnem prvenstvu blesti tudi Dejan Delić, odlične igre pa na začetku sezone, predvsem v ligi NLB, prikazuje tudi 24-letni Jure Močnik.

Tako kot v lanski sezoni pri TCG Mercatorju tudi letos blesti Simon Finžgar, ki pa čaka na pomoč Mensuda Julevića, ki po poškodbi še ni ujel prave forme. Boljše igre pa se pričakuje tudi od Mirka Mulaliča, ki je na prvih treh tekmah v ligi Telemach skupno dosegel šele 17 točk.

V lanski sezoni so Domžalčani v Škofji Loki slavili zmago z 82:64, mnogo bližje presenečenju pa so bili košarkarji TCG Mercatorja v sezoni 2007/08, ko so bili vse do konca v igri za zmago. Končni rezultat je bil 76:80.

V dvorani Poden so že padla moštva kot so Geoplin Slovan, Krka, pa tudi Zlatorog, zakaj ne bi tokrat padel še domžalski Helios?!

Vsi lepo vabljeni na tekmo, saj bo danes ekipa TCG Mercatorja potrebovala bučno podporo iz tribun.

Poglejmo si še kaj sta pred tekmo povedala oba trenerja:

Dalibor Damjanovič, trener TCG Mercatorja: "Helios je v Ligi Telemach neporažen, v Ligi NLB pa je izgubil le proti lanskemu prvaku Partizanu in Ciboni, kar je znak, da ima zelo močno ekipo. Za dobre igre v Ligi NLB jim čestitam. Mojim fantom gotovo ne bo zmanjkalo motiva in verjamem, da bodo pokazali dobro igro."

Rado Trifunovič, trener Helios Domžal: "TCG Mercator je dobro sestavljena ekipa, ki je Ligo Telemach dobro začela. Mi gremo v Škofjo Loko prikazati pravi pristop in angažiranost ter odigrati res dobro tekmo."

Nejc Ziherl
 
 
Škofjeločani bodo morali biti pazljivi predvsem na Dejana Deliča... (vir: www.kzs.si)
...in na trojke Alvina Snowa (vir: www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji