KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Člani odhajajo na težko gostovanje k Hopsom
slikcaTCG Mercator, ki v letošnji sezoni še ne pozna poraza, tokrat odhaja na težko gostovanje k Hopsom, za katere igra tudi nekdanji igralec TCG Mercatorja Primož Skok.
Liga Telemach, 3. krog:

Hopsi Polzela - TCG Mercator (danes ob 19:00)

Košarkarje TCG Mercatorja v 3. krogu lige Telemach čaka težko gostovanje na Polzeli, kjer je vselej težko zmagati. V lanski sezoni so naši košarkarji v dvorani na Polzeli proti Hopsom visoko izgubili. Končni rezultat je bil 114:73. Takrat sta bila na strani Hopsov nezaustavljiva centra Shawn King in Nemanja Jelesijević, ki je bil v lanski sezoni med drugim tudi blizu podpisa s TCG Mercatorjem, a se je potem odločil za odhod na Polzelo.

Hopsi so letos sestavili ekipo, ki bi glede na imena znala letos še kako presenetiti. Po zadnjih podatkih naj bi se moštvu kaj kmalu pridružil tudi Samo Udrih, ki bo kot vse kaže zaključil svojo zgodbo pri Estudiantesu. Najbolj zveneče ime v letošnji ekipi Hopsov je zagotovo slovenski reprezentant Goran Jagodnik, ki bo danes skupaj s Gregorjem Hafnerjem in Primožem Kobaletom eden izmed glavnih, ki bo poizkušal pokvariti dan Daliborju Damjanoviču in njegovim varovancem. Za Hopse v letošnji sezoni nastopa tudi nekdanji igralec TCG Mercatorja Primož Skok, ki se je tako po petih sezonah igranja na Gorenjskem vrnil na Polzelo, kjer pa zaenkrat še ni pokazal tistega, kar se od njega pričakuje.

V ekipi TCG Mercatorja večjih težav s poškodbami ni, medtem ko Hopsi še naprej ne morejo računati na pomoč Shawna Kinga, ki se po hudi poškodbi v lanski sezoni še ni vrnil na košarkaska igrišča.

Poglejmo si še kaj sta pred tekmo povedala trenerja obeh ekip.

Boštjan Kuhar, trener Hopsov:

"Škofjeločani so sestavili dobro ekipo, o njihovih kvalitetah govorijo igre in rezultati na začetku sezone. Mi moramo razmišljati o naši igri, ki je iz tekme v tekmo boljša in upam da bomo tudi proti TCG Mercatorju odigrali dobro. Nekaj težav s hrbtom ima Klemen Lorbek, ostali so kolikor toliko zdravi in pripravljeni na težko tekmo."

Dalibor Damjanović, trener TCG Mercatorja:

"Čaka nas izredno težka tekma in velik test za moje mlade igralce, saj je na Polzeli zaradi bučnega občinstva in izkušene ekipe vedno težko igrati. Hopsi imajo odlične posameznike kot so Goran Jagodnik, Gregor Hafnar, dobra tujca pod košem in seveda povratnik Primož Kobale."

Nejc Ziherl
 
 
Nekdanji igralec TCG Mercatorja Primož Skok v dresu Hopsov ( vir: www.kzs.si )

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji