KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Šolskih počitnic bo kmalu konec...to pa pomeni tudi začetek treningov za starejše dekliške selekcije...
slikca13. avgust bo dan, ko se bodo dekleta po skoraj 2 mesečnem premoru zopet zbrala in prvič v sezoni 2009/2010 zadihala kot eno...
Zadnja novica, ki ste jo lahko prebrali na naši spletni strani je govorila o tem, kako so se nekateri člani Odeje pogumno odpravili na reprezentančne priprave v Novo Mesto.

Po skoraj dveh mesecih trdega dela lahko naredim hiter pregled nazaj:
naši punci Maja in Vanja sta priprave oddelali tako kot se spodobi, zavzeto in delovno, a se je strokovni štab reprezentance odločil, da je bila Vanja ena izmed tistih dveh deklet, ki na prvenstvo niso odpotovale. Kljub temu lahko kot pomočnik trenerja rečem, da je z oddelanim reprezentančnim ciklusom in njenim napredkom v tem mesecu dni pridobila ogromno znanja in izkušenj, ki bodo igro Odeje v bodoči sezoni dvignile na povsem novi nivo. S trdim delom tako na košarkarskem kot šolskem področju se bo napredek še stopnjeval, mogoče naslednjo pomlad potrka tudi na vrata mladinske reprezentance. Čas bo pokazal...
Maja je bila kot drugi center ekipe deležna precejšnje minutaže na prvenstvu: v 7 tekmah je odigrala povprečno 10 minut na tekmo in ob metu 8:14 za dve in 2:4 za tri zbrala povprečno 3.1 točke in 1.4 skoka na tekmo. Kot najmlajša reprezentantka se je izkazala z izjemnim spodbujanjem naših punc na vseh tekmah, a če bo hotela biti resne boje pod obema košema na naslednjem prvenstvu, bo morala letos še močno zavihati rokave.
Obleči reprezentančni dres je nekaj posebnega, še posebej, če gre za tako veliko tekmovanje kot je Evropsko prvenstvo. A samo najboljši lahko tam igrajo in res samo tisti najboljši zmagajo!
Ko smo že pri tem: na prvenstvu smo zmagali pet tekem in izgubili tri, kar nas je na koncu uvrstilo na skupno deseto mesto. V A divizijo sta se uvrstili ekipi Nizozemske in Hrvaške.

In seveda, 13. avgust:
pričetek treninga bo za dekleta, ki so navedena na spodnjem seznamu, v četrtek ob 17:00 na stadionu OŠ Mesto. Zaključek treninga bo okoli 20:00 ure. Prva ura treninga bo potekala na stadionu, nadaljevanje pa v ŠD Poden. Na trening pridete oblečene v opravo za treniranje na tekalni stezi, v dvorani pa se boste lahko seveda po treningu stuširale itd.. Seveda ne pozabite na superge za ven in noter. Vem, da trening ni ravno v idealnem času za vožnjo z avtobusom, zato prosim da žirovke kontaktirate Nino Žakelj in Klavdijo Oblak ter naprosite enega od staršev za prevoz. Njuni telefonski številki dobite pri starejših kolegicah (Tara, Eva…).
Prvi trening bo skupen, petkov trening pa bo po vsej verjetnosti razdeljen v dve skupini. Več o tem v četrtek. Računajte tudi na jutranju sobotni trening. Na prvi trening obvezno prinesite svoje programe z vpisanimi rezultati.

Vprašanja na borut.fijavz@gmail.com

LP, trener Borut

Seznam:

Ajda Gabrovšek
Eva Rešek
Klavdija Oblak
Karmen Brdnik
Nina Žakelj
Tina Čadež
Nina Istenič
Tara Primožič
Kaja Šiberle
Tina Dolenc
Vanja Močnik
Eva Jereb
Kim Kreačič
Jasna Lojič
Ivana Tušek
Tinkara Mlinar
Neža Lazar
Eva Šmid
Alenka Stanonik
Alma Salkič
Maja Bošnjak
Daša Dumenčič
Manca Hafner
Manca Frlic
Eva Kopač
Pija Hafner
Špela Triler
Tjaša Tavčar
Jerca Čadež
Nina Kokelj
Nina Dolenc
Medina Đulsič
Alma Potočnik (po želji)
 
 
Uradna slika Slovenske kadetske reprezentance.
Ko ga Maja zapozira za našo spletno stran!
Namakanje nog v Baltskem morju je bila samo ena izmed dogodivščin prvenstva!

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji