KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Zmaga članov v 4. krogu
slikcaNaši člani so na domačem parketu v 4. krogu lige UPC TELEMACH zanesljivo ugnali goste iz Sežane in tako na lestvici najelitnejšega državnega tekmovanja, trenutno zasedajo mesto prav pod vrhom.
80:61 (19:13, 21:14, 19:15, 21:19)
Gledalci: 400
Sodniki: Jeršan Andrej, Kolar Uroš, Javor Edo
Teh. delegat: Matjaž Rihteršič

Strelci:
KK TCG Loka kava : Ljubenovič, Ninič 14, Mezek 2, Finžgar 12, Hartman 2, Skok 11, Jankovič 9, Čukovič 3, Troppan 4, Kovačevič 11, Eržen 12, Flac.

KK Kraški zidar Jadran Kras: Pantelič 6, Lazarevski 2, Vujovič 9, Meden 7, Atanasovski 2, Husič 14, Klarica 14, Janežič 2, Mujič 5.

Kavarji so dosegli svojo tretjo zaporedno zmago v ligi UPC TELEMACH. Z zmago so se uspeli uvrstiti zelo visoko na prvenstveni lestvici. Do konca prvenstva je sicer še dolga pot, vendar sem prepričan, da je položaj na lestvici dober pokazatelj, da ima TCG Loka kava dobro ekipo in da si pred začetkom sezone pravilno zadali cilj - uvrsitev med 7 najboljših v ligi.

Domači so bili že od samega začetka boljši nasprotnik od tekmecev, ki so sicer v Škofjo Loko prišli oslabljeni (poškodovana Rok Moćnik in Marko Mugoša)a to ni bil glavni razlog za njihovo slabo igro. Odlično je delovala domača obramba. V obrambi "kavarjev" je znova blestel Gregor Jankovič, ki je popolnoma ustavil najnevarnejšega strelca gostov Zorana Lazarevskega, ki je na tekmi dosegel le 2 točki. Število izgubljenih žog pri "kavarjih" je iz tekmo v tekmo manjše in upajmo, da bo tako tudi v naslednjih tekmah.

Domači trener Gašper Potočnik je v igro poslal vseh 12 igralcev in tako v zadnjem delu tekme lahko spočil vodilne igralce, saj jih že v torek čaka prvenstvena tekma v 5. krogu lige UPC TELEMACH proti Geoplin Slovanu v Ljubljani. Pri domačih sta ponujeno priložnost za igro izkoristila mlada Uroš Ninič in Nebojša Čukovič. Pri domačih je žal razočaral le Tomaž Mezek, ki je imel, kar nekaj težav pri organizaciji igre in ga je trener hitro zamenjal.

Na koncu se je 400 gledalcev veselilo nove zmage "kavarjev" Vzdušje na tekmi je bilo dobro in gledalci se "vračajo" na tribune športne dvorane Poden. V soboto 18.11. 2006 prihaja v Škofjo Loko v goste ekipa Krka iz Novega mesta in upam, da bo dvorana "nabito" polna.

Izjavi trenerjev po tekmi:

Gašper Potočnik, trener TCG Loke kave: »Moštvo Kraškega zidarja JK je v Škofjo Loko prišlo krepko oslabljeno, brez pravega organizatorja igre, tako da smo pravzaprav le izpolnili našo nalogo in zmagali. Pokazali smo solidno igro, le v zadnji četrtini, v kateri sem opravil nekaj menjav, smo malce padli.«

Sekule Popovič, trener Kraškega zidarja JK: »Vse pove že podatek, da smo v uvodnih treh četrtinah zmogli vsega 40 točk. Brez Roka Močnika in Marka Mugoše nismo bili konkurenčni, za nameček pa poškodba gležnja še vedno daje Martina Atanasovskega. To je naša trenutna realnost, kar pa niti slučajno ne pomeni, da bo tako v prihodnje. Da je tako, da jasno vedeti že pogled na igro, ki smo jo pokazali v prvem in drugem krogu lige UPC Telemach.«
 
 

povezava na fotogalerijo

 
najprej so se dobro ogreli...
... sledila je uspešna igra...
... na koncu zmaga in še pozdrav domači publiki

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji