KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

TCG Mercator boljši od Zagorja
slikcaLočani so po slabih trenutkih v zadnji četrtini na prvi tekmi lige UPC prejšno soboto proti Hopsom uspeli v domači dvorani premagati ekipo Zagorja.
Škofja Loka - Dvorana Poden, gledalcev 200, sodniki: Poljanšek (Žiri), Horvat (Ljubljana), Pur (Šmarje pri Jelšah).

TCG Mercator: E. Murič 12 (0:1), Finžgar 8, Skok 9 (0:1), Julević 9 (2:2), Nicaj 21, Krejič 17 (1:1).

Zagorje: Percel 6, Dobovičnik 2, Goodrich 12 (3:4), Primc 11 (6:8), Lipovšek 2, Nešovič 6 (2:2), Savković 11 (5:6), Johnson 8 (0:1).

V Škofji Loki sta se srečali ekipi, ki sta v prvem krogu igrišči zapustili sklonjenih glav. TCG Mercator je v drugem poskusu na domačem parketu vendarle upravičil vlogo favorita, Zagorjani pa so zaradi slabe igre v štartu tekme znova ostali praznih rok.

Prvo četrtino je Mercator TCG dobil z 28:14 in tako postavil temeljni kamen k premierni zmagi. Preostanek tekme je tako minil v zanesljivem vodstvu domačinov, ki so nekajkrat z atraktivnimi potezami dvignili na noge približno 200 gledalcev v dvorani Poden.

Zagorje bo lahko v naslednjem krogu napadlo prvo zmago proti CPG Novi Gorici, Vidic pa bo s svojimi varovanci v naslednjem krogu prvič v novi sezoni gostoval, in sicer pri Alposu v Šentjurju.

Kaj o tekmi menita trenerja:

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Moji igralci so se popolnoma držali dogovora. Vedeli smo kje preti navečja nevarnost nasprotnika. Tak pristop je smerokaz za nadaljevanje sezone."

Dušan Hauptman, trener Zagorja: "Tekmo smo začeli zaspano, ključni igralci so slabo metali iz igre. Tudi obramba je bila slaba in domači igralci so to dobro izkoristili. Nasprotnik me je presenetil z modro igro v drugem polčasu, ko je znal prednost iz prvega dela obdržati do konca."
 
 
Nicaj Ljeko v uspešnem prodoru. (vir: www.kzs.si)
Dario Krejić je bil uspešen na prvi tekmi v dresu TCG Mercatorja. (vir: www.kzs.si)
Trener Matic Vidic je na koncu zaploskal svoji ekipi za uspesno opravljeno delo. (vir:www.kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji