KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Košarkarski piknik osnovnošolcev je uspel
slikcaOb zadnji tekmi letošnje sezone moške članske ekipe v ligi za prvaka ligi UPC Telemach je KK Škofja Loka organiziral košarkarski piknik za vse osnovnošolske generacije.
Oddziva je bil fantastičen. Na igrišče ob dijaškem domu je prišlo okrog 200 otrok. Najprej so se pomerili v košarkarskih igrah (ulična košarka, poligon, met za 3 točke, prosti meti).

Zmagovalci so prejeli lepe praktične nagrade, ki jih je prispeval generalni pokrovitelj košarkarske lige UPC Telemach. Po koncu košarkarskih iger so vsi odšli na piknik, kjer so uživali ob mesnih dobrotah mesarije Štanjnbirt, ki jih je odlično pripravil in spekel na "pravem" žaru naš "žar mojster" Marko Terkaj in se odžejali z brezalkoholnimi pijačami. Po končani članski tekmi so se pikniku pridružili tudi ostali. Piknik se je končal pozno ponoči.

Čisto na koncu pa so si brezplačno ogledali tekmo TCG Mercator - Union Olimpija. Srečneži so prejeli uradni koledar Union Olimpije in uradne biltene kluba. Vsi pa so po koncu tekme "udrli" na igrišče in "lovili" igralce Uniona Olimpije, da so z njimi slikali in delili avtograme. Bilo je lepo in veselo. Glavna igralca Uniona Olimpije Marko Milič in Goran Dragič sta bila na parketu še kakšne pol ure po koncu tekme in delila avtograme. Nekaj avtogramov so podelili tudi domači igralci, ki so bili kar nekoliko presenečeni, da jih imajo otroci tako radi.

Skratka: piknik je uspel, košarkarska sezona je bila odlična, otroci navdušeni....in zato bo tak piknik potrebno ponoviti ob začetku sezone ;-)
 
 

povezava na fotogalerijo

 
Najprej košarkarske igre,...
Potem piknik in slastni čevapčiči,...
Na koncu pa še Union Olimpija in evforija.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji