KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Članice nadaljujejo s slabim učinkom
slikcaTudi v 3.kolu 1.SKL so morale domače igrišče zapustiti sklonjenih glav. Boljše so bile igralke ŽKD Ked Panter Ilirija.
1. SKL – ČLANICE – 3.KROG

ODEJA – ŽKD KED PANTER ILIRIJA
54 : 87 (16:21, 14:23, 12:24, 12:19)

Strelke:
ODEJA: Brdnik 11(5/3), Oblak T. 10(4/4), Oblak K. 10(4/2), Horvat 6, Žakelj 5(1/1), Rešek 4, Hatič 4(4/2), Ljubenovič 3(4/1), Dečman, Novak.
K.P.ILIRIJA: Škof 24(6/3), Gačner 23(7/6), Oven 11(2/2), Moore 10(4/3), Krznarič 8(4/2), Vene 5, Grobiša 4(6/2), Gavranič 2, Podmenik, Čilovič, Hozjan, Kraševec.

Tekmo so bolje začele gostje, ki so že v 1.četrtini s 5 zadetimi trojkami napovedale izjemen strelski večer. Domačinke so se predvsem z 8 zaporednimi točkami ,najmlajše Teje Oblak, v zadnjih 2 minutah približale in v uvodnih minutah 2.četrtine izenačile. Nato sta na sceno stopila to večer »nerazpoložena« sodnika in Ilirijanke so s serijo prostih metov povedle za velikih 10 točk in polčas končale z ugodno razliko. V 2.polčasu so zato Ljubljančanke zaigrale sproščeno, predvsem pa bolj ostro in na moč, ter razliko večale iz minute v minuto. Drugi polčas je nasploh izgledal, kot da smo na tekmi rokoborbe, kar je seveda veliko bolj ustrezalo starejšim in močnejšim gostjam. Ko so košarkarice Odeje ostale brez treh nosilk (Ljubenovič, Oblak T., Brdnik), zaradi 5 osebnih napak in tako ostale praktično brez prave organizatorke, je bil zmagovalec znan, vprašljiva je bila samo razlika. Ilirijanke so bile boljše v prav vseh statističnih elementih, predvsem pa so s svojo izjemno visoko ekipo prevladovale v skoku pod obema košema.

Izjava trenerja Odeje, Draga Klemenčiča, po tekmi:
»Seveda ne moremo biti zadovoljni s tretjim zaporednim porazom takoj v uvodu tekmovanja. Žalostno se mi zdi, da smo bili že tretjo tekmo zapored pretepeni in da sodniki ne znajo zaščititi mladih igralk, ampak dajejo potuho starejšim. Tekmo, ki je bila na trenutke podobna pretepanju, pa sta sodnika v poročilu označila kot »lepa ženska tekma«! Zdaj bomo pač za nekaj tednov nehali trenirati tehnične elemente in se na treningih začeli bolj posvečati rokoborbi. Take košarke si ne želim niti gledat, kaj šele učiti. Ilirijanke so bile danes boljše in bi najbrž zmagale tudi brez sodniške pomoči, le tekma bi bila bolj gledljiva.«

Izjava trenerja Ilirije, Aleša Florjančiča, po tekmi:
»Po začetni nervozi, ki je vladala v ekipi, smo se v zaključku 1.četrtine le uspeli zbrati in začeli napade zaključevati izpod koša. Skozi celoten prvi polčas smo imeli težave z mlado in hitro zgornjo linijo Odeje, kasneje pa smo tudi to z disciplino v obrambi uspeli rešiti. Do konca tekme smo nato uspešno nadzorovali tekmo in višali prednost. Nasprotni ekipi čestitam za lepo in borbeno tekmo ter sodnikom za korektno sojenje.«

Zdaj sledi za Ločanke premor zaradi prestavljene tekme z Ježico. Nadaljevanje sledi v sredo, 8.11., ko bo pokalna tekma z ekipo Neso Lhke iz Postojne, kjer se nadejamo boljše igre, predvsem pa zmage.
 
 
Karmen v prodoru proti košu
Eva sama med Ilirjankami
Niva v prodoru prosti košu

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji