KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Prijateljska tekma
slikcaV petek so kadetinje odigrale prijateljsko tekmo proti starejšim pionirjem našega kluba. Telovadnica OŠ Cvetka Golarja je bila polna gledalcev, ki so ustvarili fantastično vzdušje.
Prijateljska tekma, kadetinje, 13.10.2006

KK ODEJA : STAREJŠI PIONIRJI KK LOKA KAVA 43 : 52

Petek je postregel s prijateljsko tekmo med fanti in dekleti, ki so nastopile rahlo oslabljene, saj ni bilo v ekipi Teje Oblak, ki se je morala udeležiti članskega treninga. Tako so morale branilke (Tara, Tina D., Tina P., Kaja in Petra) prevzeti odgovornost nase Kar jim je tudi dobro uspelo. Ekipi kadetinj se je tokrat pridružilo kar nekaj igralk (Tušek, Jereb, Homec, Krvina, Gantar), ki drugače za kadetinje ne igrajo, a so zelo dobro opravile svoje delo na igrišču. Kljub temu, da so punce izgubile, so igrale nadvse borbeno in navdahnjeno, kakor se tudi spodobi, če igraš pred »polno dvorano«, telovadnica OŠ Cvetka Golarja je bila namreč ob straneh obdana z gledalci, ki so ustvarili fantastično vzdušje. Kljub temu, da so fantje bili hitrejši in višji, pa se punce niso pustile nadskakati. Dobro delo je ob pomoči Nine opravila Janja, ki je proti visokemu Bošnjaku bila boj pod košem, punce pa so vsak njen skok v obrambi in napadu znale še kako pohvaliti in nagraditi z aplavzom. In tako je tudi prav, borbenost in požrtvovalnost požanje simpatije pri navijačih. Čestitke fantom za zmago!
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji