KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

LTH Castings svoje vrste okrepil z AJ Westonom
slikcaMoštvo LTH Castingsa, ki je v ponedeljek proti Rogaški zabeležilo prvo zmago v novi sezoni Lige OTP banka, je postalo močnejše za novega organizatorja igre. Trener Igor Kešelj bo lahko že na naslednji tekmi računal na pomoč AJ Westona.
Avtor: Nejc Ziherl

AJ Weston (173 cm, 2000) je pred prihodom v Škofjo Loko nastopal v ligi NCAA, in sicer v 3. diviziji, za moštvo Dean Bulldogs. V Massachusettsu je Weston pustil velik pečat. Na tamkajšnjem kolidžu je bil v sezoni 2023/24 izbran za najkoristnejšega igralca, prav tako je bil uvrščen v drugo peterko konference GNAC (Velike severovzhodne atletske konference).

»Sem več kot hvaležen, da sem se pridružil skupini fantov pri LTH Castingsu. Škofja Loka je čudovito mesto, kot iz filma. Tu si niti dneva ne bom vzel za samoumevnega. Pripravljen sem narediti vse, kar bo potrebno, da ekipi pomagam pri zbiranju zmag,« je po nekaj treningih z ekipo spregovoril AJ Weston.

23-letni organizator igre je lani za ekipo Dean Bulldogs v povprečju na srečanje dosegal po 20,7 točke, temu pa ja dodal še 3,4 skoka in 3,2 podaje. Na tekmi proti Rogaški je AJ Weston že bodril svoje nove soigralce s klopi, debitantski nastop v dresu škofjeloškega prvoligaša pa si obeta v petek, ko LTH Castings gostuje v Šenčurju.
 
 
AJ Weston novi košarkar LTH Castingsa.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel GGD Polycom Difa Geoplin Craft Ines Petrol Obcina Weber Germateh Adria Občina Škofja Loka Studio Vizual Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji