KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Jan Dornik prva okrepitev LTH Castingsa
slikcaLTH Castings bo v novo sezono Lige Nova KBM vstopil okrepljen z Janom Dornikom, ki se še drugič v karieri vrača v Škofjo Loko. Nazadnje je barve kluba izpod Lubnika branil v sezoni 2018/19.
Avtor: Nejc Ziherl

Jan Dornik (200 cm, 1998) je v lanski sezoni nosil dres ECE Triglava. Na 27 tekmah v Ligi Nova KBM mu je trener v povprečju na srečanje namenil 27 minut, v tem času pa je Dornik dosegal po 11,4 točke, temu pa dodal še 5,2 skoka, 1,1 podaje in skoraj 1 blokado. S tem je bil 4. najboljši strelec ekipe in 3. najboljši skakalec.

»Vesel sem, da smo se s KK Škofja Loka dogovorili za ponovno sodelovanje. Dobro se že poznamo in na klub imam samo dobre spomine. Veselim se že pričetka nove sezone in pričakujem, da bomo skupaj z igralci in štabom vsak dan dali vse od sebe in s tem pripomogli k pozitivnim rezultatom,« je ob vrnitvi v Škofjo Loko povedal 200 centimetrov visoki košarkar.

Dornik je pri LTH Castingsu dočakal svoje prve minute proti prvoligašem. V Škofjo Loko je prvič prišel pred sezono 2017/18, v zaključku katere so se Ulitkarji borili za povratek med elito. Po sezoni je Dornik odšel čez lužo, v ameriško študentsko ligo NCAA, nakar se je vrnil v Škofjo Loko. Pred prihodom v Kranj je v Ligi Nova KBM nosil še dres Rogaške in Koper Primorske.

Pred prihodom Jana Dornika se je LTH Castings že dogovoril za nadaljnje sodelovanje s Tilnom Jugovicem, Luko Rudovićem, Luko Lampretom in Luko Filipičem, član ekipe še naprej ostaja tudi Nace Frelih, ki bo zaradi poškodbe izpustil celo sezono.
 
 
Jan Dornik je dres LTH Castingsa že nosil v dveh različnih sezonah.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel GGD Polycom Difa Geoplin Craft Ines Petrol Obcina Weber Germateh Adria Občina Škofja Loka Studio Vizual Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji