KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Nace Frelih bo izpustil celotno prihajajočo sezono
slikca204 centimetre visoki Nace Frelih je v zaključku lanske sezone staknil hudo poškodbo kolena, zaradi katere bo primoran izpustiti celotno sezono 2024/25.
Avtor: Nejc Ziherl

Košarkarji LTH Castingsa bodo tudi v prihajajoči sezoni nastopali med slovensko košarkarsko elito. Nov trener Dejan Prokić pod obema obročema na žalost ne bo mogel računati na pomoč 22-letnega Škofjeločana Naceta Freliha.

Frelih je bil v zadnjih nekaj sezonah nepogrešljivi košarkar LTH Castingsa na položajih krilnega in klasičnega centra. V lanski sezoni je bil med drugim najboljši pri odstotku zadetih metov za 3 točke (38,9%) in drugi najboljši pri odstotku zadetih metov za 2 točki (65,3%). Prav na zadnji tekmi rednega dela sezone, ko so Škofjeločani gostovali v Hali Tivoli, je v enem od napadov staknil hudo poškodbo kolena. Ta ga bo od igrišč oddaljila predvidoma za leto dni.

»Za mano je uspešna operacija. Zdaj je pomembno, da ostanem potrpežljiv in v celoti okrevam. Žal mi je, da ekipi v prihajajoči sezoni ne bom mogel pomagati na parketu, bom pa brez dvoma njen največji navijač ob robu igrišča in na tribunah,« je svojo »funkcijo« v prihajajoči razkril Frelih.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel GGD Polycom Difa Geoplin Craft Ines Petrol Obcina Weber Germateh Adria Občina Škofja Loka Studio Vizual Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji