KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Za LTH Castings še naprej tudi Luka Lampret
slikcaLuka Lampret bo tudi v novi sezoni igral za LTH Castings. 20-letni slovenski košarkar je v lanski sezoni za škofjeloški klub zaigral na kar 51 tekmah.
Prispeval: Nejc Ziherl

LTH Castings nadaljuje s sestavo moštva za prihajajočo sezono, ko bodo Škofjeločani še tretje leto zapored nastopali v elitni Ligi Nova KBM. Po Tilnu Jugovicu in Luki Rudoviću Ulitkar še naprej ostaja tudi Luka Lampret (198 cm, 2004).

Lampret je igralsko zasedbo LTH Castingsa okrepil pred začetkom lanske sezone, predtem je bil več let član KK Janče. V sezoni 2023/24 je v Škofji Loki nastopal tako pod vodstvom Luke Bassina, kot tudi v kategoriji U20. Odličen vtis je pustil v mlajši kategoriji, kjer je v povprečju na tekmo dosegal po 25,8 točke, v svoji prvi članski sezoni med elito pa je v povprečju na parketu na tekmo prebil 9 minut, v tem času pa dosegal po 2,5 točke in 1,3 skoka.

»Po uspešni lanski sezoni že nestrpno čakam pričetek letošnje, v kateri verjamem, da se bomo v Škofji Loki tudi z novim trenerjem in navkljub spremenjeni postavi dobro zoperstavili drugim ekipam. Z borbeno igro, polno strasti in predanosti, si ob pomoči naših navijačev želimo še izboljšati lanski rezultat,« želja pred novo sezono ne skriva Lampret.

Luka Lampret je sicer tudi nekdanji član mlajših slovenskih reprezentanc. Nazadnje je na velikem tekmovanju nastopil leta 2022, ko je z reprezentanco do 18. leta starosti zaigral na evropskem prvenstvu v Turčiji.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel GGD Polycom Difa Geoplin Craft Ines Petrol Obcina Weber Germateh Adria Občina Škofja Loka Studio Vizual Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji