KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

20-letni Luka Rudović sveža moč LTH Castingsa
slikcaŠkofjeloški LTH Castings je pred nadaljevanjem sezone še okrepil svoje vrste. Trener Luka Bassin bo od sedaj naprej lahko računal tudi na pomoč mladega Luke Rudovića.
Prispeval: Nejc Ziherl

Moštvo LTH Castingsa velja za eno najlepših presenečenj Lige Nova KBM. Po 17 tekmah se z 9 doseženimi zmagami nahajajo na visokem 4. mestu. Ne glede na rezultat naslednje tekme, ko se bodo Škofjeločani merili s Šentjurjem, je jasno, da bo tako ostalo tudi po 18. kolu.

Prav v Hruševcu pa bo v dresu LTH Castingsa že debitiral Luka Rudović (205 cm, 2003). »Zelo sem hvaležen za ponujeno priložnost s strani LTH Castingsa, sploh pa poziva glavnega trenerja Luke Bassina, da me je vzel pod svoje okrilje. Že s samim prihodom so me soigralci zelo lepo sprejeli, čeprav se z večino že poznam,« je ob prihodu v Škofjo Loko povedal Rudović, ki je nazadnje igral za GGD Šenčur, a prave priložnosti v začetku letošnje sezone ni dobil.

Rudović je v Šenčur prestopil pred začetkom sezone 2022/23, predtem pa se je razvijal v Kranju pri ECE Triglavu. Leta 2021 je z slovensko reprezentanco do 18. leta starosti navdušil na evropskem prvenstvu in s soigralci posegel po srebrnem odličju. Zdaj je novih uspehov lačen v dresu LTH Castingsa. »Želja je, kot pravi sam trener, čim boljša uvrstitev v Ligi Nova KBM, ob tem pa bom s svojo igro poskušal upravičiti njegove besede. Mislim, da se sezona lahko odvije v zelo pozitivni smeri, saj energije v ekipi ne manjka!« Dodaja: »Pozdravljam in pozivam navijače na nadaljnje navijanje in podporo s tribun«.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji