KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Za LTH Castings tudi Nick Weatherspoon
slikcaŠkofjeloški LTH Castings bo sezono v Ligi Nova KBM začel s tremi tujci. Bosancu Stefanu Ristiću in novincu Kendallu Robinsonu se je ekipi Ulitkarjev pridružil še Američan Nick Weatherspoon.
Prispeval: Nejc Ziherl

Nick Weatherspoon (188cm, 1998) je v ZDA nastopal v 1. diviziji lige NCAA, kjer je nosil dres ekipe Mississippi State Bulldogs. V zadnji sezoni, ki jo je odigral na kolidžu, je v povprečju na tekmo dosegal po 11,6 točke, 3,5 skoka in 4,1 podaje.

24-letni branilec se v Škofji Loki iz dneva v dan počuti bolje: »Ko sem prišel v Slovenijo sem bil sprva malo nervozen in nisem vedel, kaj pričakovati. Ko sem se ekipi pridružil na treningih, so se občutki bistveno izboljšali, saj opažam, da so domačini super ljudje in zaradi tega mi je tu zelo udobno,« je dejal Nick, sicer brat nekdanjega prvaka lige NBA, Quinndaryja Weatherspoona, ki je prstan osvojil z Golden State Warriors.

»Pričakujem, da bomo imeli dobro sezono in izpolnili pričakovanja. V moji igri se bo pokazalo, da sem lahko vodja, ekipi bom pomagal s svojo energijo, kar verjamem, da bodo vzljubili tudi navijači,« je še dodal.

Škofjeločani novo sezono začenjajo v ponedeljek, 2. oktobra, ko v ŠD Poden prihaja ekipa Terme Olimia Podčetrtek.
 
 
Nick Weatherspoon novinec v dresu LTH Castingsa.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji