KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Stefan Ristić ostaja član LTH Castingsa
slikcaŠkofjeloški prvoligaš LTH Castings nadaljuje s sestavo ekipe, ki se bo tudi v prihajajoči sezoni borila med slovensko košarkarsko elito. Lansko leto je v Ligi Nova KBM debitiral Stefan Ristić, ki bo tudi v novi sezoni branil barve LTH Castingsa.
Prispeval: Nejc Ziherl

207 centimetrov visoki košarkar je v zadnjih dveh sezonah veljal za najvišjega posameznika v ekipi. V sezoni 2021/22 se je v Škofji Loki skupaj s soigralci veselil naslova v 2. SKL, v lanski sezoni pa se je prvič v karieri preizkusil v elitni slovenski košarkarski ligi.

»Po dveh odigranih sezonah se v Škofji Loki počutim kot domači igralec, zato komaj čakam novo sezono, v kateri želimo nadgraditi rezultat iz lanske sezone. To je želja tako nas igralcev kot tudi uprave kluba,« je o pričakovanjih pred novo sezono spregovoril Stefan Ristić.

V lanski sezoni je 21-letni igralec iz Bosne in Hercegovine v povprečju na igrišču prebil 20 minut na tekmo, v tem času dosegal po 5 točk in bil s 4,8 skoki na srečanje tretji najboljši skakalec ekipe. Dvakrat v sezoni se je prebil tudi do dvojnega dvojčka.
 
 
Foto: Jan Bernik

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji