KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Franci Mezek novi vodja košarkarske šole KK Škofja Loka
slikcaV košarkarskem klubu Škofja Loka, enem redkih klubov v Sloveniji, ki se lahko pohvali tako z moškimi kot tudi ženskimi selekcijami, je prišlo do spremembe na položaju vodje košarkarske šole.
V klubu, ki bo prihodnje leto praznoval 70-letnico delovanja, je v zadnjih dveh sezonah to vlogo uspešno upravljal Siniša Banović. 32-letni Kranjčan se je odločil za vrnitev v KK Triglav Kranj, na položaju vodje košarkarske šole KK Škofja Loka pa ga bo zamenjal Franci Mezek.

31-letni Škofjeločan je škofjeloškemu košarkarskemu občinstvu že dobro poznan. V mlajših letih je nosil dres mlajših selekcij KK Škofja Loka, v sezonah od 2009/10 do 2011/12 pa je med drugim v Škofji Loki igral tudi za člansko ekipo. V zadnjih letih je Mezek v šoli košarke aktivno sodeloval kot trener, tako da zastavljene cilje in sam sistem vodenje šole že dobro pozna.

»Kot novi vodja košarkarske šole bi se KK Škofja Loka najprej zahvalil za izkazano zaupanje in priložnost. Svoje delo bom posvetil ustvarjanju kvalitetnih igralcev, timskega dela in osebne rasti otrok. Strmeti moramo k temu, da vsakemu otroku nudimo podporo, ki jo potrebuje in košarkarjem in košarkaricam zagotovimo enake možnosti, da pokažejo svoje talente. Verjamem, da nam bo skupaj uspelo razviti veliko bodočih šampionov,« je pred novim poglavjem na svoji košarkarski poti povedal Mezek.

Že junija na počitnice v Savudrijo, še vedno odprte prijave za julijske počitnice v Škofji Loki
Že v zaključku meseca junija (26.6. – 30.6.) se bodo škofjeloški mladi košarkarski upi podali na Polycom poletni košarkarski tabor v Savudriji. Mesta so že zasedena, še vedno pa so možne prijave za Polycom poletne košarkarske počitnice, ki bodo od 3. do 7. julija potekale v v Škofji Loki, natančneje v OŠ Cvetka Golarja. Na počitnicah, ki jih KK Škofja Loka organizira v sodelovanju s KK Gorenja vas in ŠD Tabor Žiri, se bodo udeleženci ob košarki srečali še s celo vrsto drugih zabavnih in poučnih aktivnosti. Prijave zbiramo na kk.skloka@gmail.com in na 031 248 822 (Franci Mezek).
 
 
Novi vodja košarkarske šole v KK Škofja Loka je Franci Mezek.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji