KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

POMEMBNO: Piknik prestavljen!
slikcaZaradi slabih vremenskih razmer smo bili v KK Škofja Loka primorani prestaviti tradicionalni zaključni piknik, ki bi se v okrepčevalnici Mah moral odvijati ta petek, 12. maja.
Letos se bomo tako družili v petek, 2. junija, ko verjamemo, da nam bo vreme bolj naklonjeno. Piknik bo potekal na že omenjeni lokaciji - začnemo ob 16. uri.

Še vedno zbiramo nagrade za srečelov

V okviru piknika bomo pripravili tudi srečelov, ki je v preteklosti s pomočjo številnih radodarnih in velikodušnih podjetij, organizacij in posameznikov vsakič odlično uspel. Tako kot v prejšnjih izvedbah, bo tudi tokrat celotni izkupiček namenjen izključno delu z mladimi, torej delu v šoli košarke KK Škofja Loka.

Poskrbeli bomo, da bo vsaka srečka dobitna, zato bi vas prosili tudi za vašo pomoč - prav nam bi prišel kakršni koli promocijski material, proizvod ali darilni bon. Za vašo pomoč se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji