KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Prošnja za pomoč pri izvedbi srečelova
slikcaVse daljši in toplejši dnevi so prvi znak, da se nevzdržno bliža tradicionalni piknik, ki ga v Košarkarskem klubu Škofja Loka pripravimo ob zaključku vsake sezone.
Piknik bo potekal v petek, 12. maja, v Okrepčevalnici Mah, ki se nahaja za Športno dvorano Poden. Zbrali se bomo ob 16. uri, poleg odlične hrane in pijače, se ob dobri glasbi obeta pravo športno in prijateljsko druženje.

URADNA PROŠNJA ZA POMOČ PRI IZVEDBI SREČELOVA
(kliknite za prevezavo)


Gre za dogodek, nabit z mladostno energijo in dobro voljo, ki vsakič ponudi nekaj novega, mladim košarkarjem pa druženje vseh košarkarskih generacij in nepozabno doživetje, polno novih izkušenj in prijateljstev. Zaključno srečanje sezone bo organizirano za otroke vseh košarkarskih selekcij, za njihove starše, za vse trenerje in našo moško člansko ekipo. Na srečanje bodo vabljeni tudi vsi predstavniki naših zvestih pokroviteljev.

V okviru piknika želimo pripraviti tudi srečelov, ki je v preteklosti s pomočjo številnih radodarnih in velikodušnih podjetij, organizacij in posameznikov vsakič odlično uspel. Tako kot v prejšnjih izvedbah, bo tudi tokrat celotni izkupiček namenjen izključno delu z mladimi, torej delu v šoli košarke KK Škofja Loka. Za uspešno izvedbo srečelova potrebujemo vašo pomoč – zelo bomo veseli vaših promocijskih materialov, proizvodov ali darilnih bonov.

V primeru kakršnihkoli vprašanj, vas prosimo, da se obrnete na naš elektronski poštni naslov kk.skloka@gmail.com. Za pozitiven odziv se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo in vas vabimo, da se nam na pikniku pridružite tudi vi. Hvala!
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji