KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Del dohodnine lahko namenite tudi KK Škofja Loka
slikcaSte že namenili 1 % dohodnine za donacije? Eden od prejemnikov je lahko tudi Košarkarski klub Škofja Loka. V kolikor se boste odločili del svoje dohodnine nameniti našemu košarkarskemu klubu, se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo.
Že več kot 68 let je košarka v Škofji Loki pomemben dejavnik športne identitete občine Škofja Loka in njene okolice ter pomemben del športne vzgoje velikega števila mladih. Imamo dolgoletno tradicijo, športno okolje, znanje, podporo gledalcev in predvsem veliko volje. Poslanstvo KK Škofja Loka je poleg športnega tudi zastopanje vrednost, ki jih naše okolje potrebuje za svojo uspešnost.

Tokrat se na vas obračamo v upanju na pomoč in podporo, ki nam jo lahko izrazite z namenitvijo dela dohodnine. Uporabniki sistema eDavki lahko del dohodnine za donacije namenite kar prek spleta, in sicer na naslednji povezavi:

Namenitev dela dohodnine (kliknite za prevezavo)
Naziv oz. ime upravičenca: Košarkarski klub Škofja Loka
Davčna številka upravičenca: 95194606
Odstotek (%): Po želji; minimalno 0,1 %, maksimalno 1 %

Obrazec lahko izpolnite tudi ročno in ga sami pošljete na FURS.
Obrazec za namenitev dela dohodnine za donacije
Navodila za izpoljnevanje

Pod okriljem KK Škofja Loka na različnih tekmovanjih nastopa kar 24 selekcij, v košarkarsko šolo pa je vpisanih več kot 300 otrok. Prejemke iz tega naslova vsa leta namenimo prav razvoju naše košarkarske šole in mladinskega pogona.

Košarkarski klub Škofja Loka se financira iz članarin, dotacij občine in prispevkov sponzorjev, v zadnjem času pa se kot dodaten vir financiranja pojavlja tudi olajšava, ki jo lahko občani v okviru svoje dohodninske napovedi namenijo raznim organizacijam, ki so pridobile to potrebno dovoljenje. Med njimi je tudi naš klub, tako da ima vsak davčni zavezanec možnost, da del svoje dohodnine nameni tudi Košarkarskemu klubu Škofja Loka. V nasprotnem primeru gre denar v državni proračun.
 
 
Prejemke iz tega naslova v klubu namenimo razvoju naše košarkarske šole in mladih košarkarjev.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji