KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Mario Kegler iz Belgije v LTH Castings
slikcaŠkofjeloški prvoligaš LTH Castings je po tretjini rednega dela sezone okrepil svoje vrste. Dres kluba izpod Lubnika bo v nadaljevanju sezone nosil 25-letni Američan Mario Kegler.
Prispeval: Nejc Ziherl

Mario Jaquan Kegler (201 cm, 1997) je v Slovenijo pripotoval v petek in že v istem dnevu odigral prvo tekmo za svoj nov klub. Škofjeločani so klonili v Rogaški Slatini, Kegler pa je v 20 minutah, kolikor jih je preživel na parketu, zbral 11 točk in 6 skokov.

Američan, ki se najbolje znajde na položaju krilnega igralca, bo bival v Škofji Loki. »Ljudje tu so me sprejeli odprtih rok. Danes sem imel priložnost sprehoditi se čez mesto. Hrana je dobra, tudi domačini se mi zdijo prijazni,« je dan po prvi odigrani tekmi povedal Kegler ob prihodu v novo sredino. V začetku letošnje sezone je bil član Limburga, belgijska prvoligaša, a prave priložnosti ni dočakal. Predtem je v NCAA ligi nastopal za Mississippi State in za univerzitetno moštvo Baylor Bears v Teksasu, kjer je tudi diplomiral.

Pred prihodom v Belgijo je v ZDA nosil še dres Waco Royals, preizkusil pa se je tudi v Mehiki pri prvoligašu Abejasu in v Nemčiji pri drugoligašu Nuernberg Falcons. Zdaj verjame v uspešno sezono pri LTH Castingsu. »Prišel sem z namenom ekipi pomagati zmagovati ter se hkrati učiti od starejših in pomagati mlajšim igralcem.«
 
 
Mario Kegler novinec v dresu ekipe LTH Castings.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji