KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Košarkarji in Polycom skupaj za dobrobit košarke na Škofjeloškem
slikcaŽe več kot 67 let je košarka v Škofji Loki pomemben dejavnik športne identitete občine Škofja Loka in njene širše okolice ter predstavlja pomemben del športne vzgoje velikega števila mladih. Vse to je prepoznalo tudi podjetje Polycom Škofja Loka d.o.o., ki je s klubom podpisalo triletno sponzorsko pogodbo.
Prispeval: Nejc Ziherl

Košarkarski klub Škofja Loka velja za enega redkih košarkarskih klubov v Sloveniji, ki se lahko pohvali, da ima tako moške kot tudi ženske selekcije. Obe strani sta v preteklosti nanizali že ogromno uspehov, članski selekciji sta svoj pečat pustili tudi na evropskem košarkarskem zemljevidu – moški v Koraćevem pokalu, ženske v pokalu Liliane Ronchetti.

Prvi in hkrati najpomembnejši koraki do tovrstnih uspehov se vselej naredijo že v košarkarski šoli, kateri KK Škofja Loka v zadnjih letih pri svojem delovanju namenja največ pozornosti. V letošnji sezoni se je število otrok v košarkarski šoli podvojilo, glavna želja vodstva kluba je Škofjo Loko v čim večji meri košarkarsko povezati s Poljansko in Selško dolino.

Pri razvoju košarkarske šole in s tem tudi pomembnemu razvoju mladih v športnem in zdravem okolju, bo klubu pomagalo tudi podjetje Polycom Škofja Loka d.o.o., ki se je še enkrat več izkazalo za podjetje, ki posveča skrb za lokalno okolje.

Prvi skupni projekt novih partnerjev je že v teku, in sicer Polycom šolska košarkarska liga, pred vrati so že februarske Polycom zimske košarkarske počitnice za osnovnošolke in osnovnošolce do 5. razreda.

Anže Kalan, predsednik KK Škofja Loka: »Zelo sem ponosen in veseli me, da se je podjetje Polycom odločilo, da se pridruži KK Škofja Loka kot pokrovitelj naše košarkarske šole in vseh aktivnosti mlajših selekcij. Zahvala lastnikom in vodilnim v podjetju Polycom, da so v delovanju in prihodnosti KK Škofja Loka prepoznali partnerja in potencial za skupno sodelovanje. KK Škofja Loka dokazuje, da nismo klub iz danes na jutri, da smo klub, ki ima tradicijo in se ponosno bliža 70. obletnici delovanja. Košarko v bivši občini Škofja Loka igra več kot 600 otrok. Podjetje Polycom je pokazalo veliko mero pripadnosti lokalnemu okolju, ker so se odločili, da del svojih sponzorskih sredstev namenijo nazaj v lokalno okolje za delovanje košarkarske šole. Ta v klubu predstavlja prioriteto, dogovor, ki smo ga sklenili s Polycomom, pa pomeni tudi nov velik korak h košarkarskemu povezovanju Škofje Loke s Poljansko in Selško dolino. Še enkrat se zahvaljujem lastnikom podjetja in direktorju, da so podprli naš projekt. Za konec lahko rečem le to: Hvala in skupaj naprej.«

Iztok Novak, direktor podjetja Polycom Škofja Loka d.o.o.: »V našem podjetju poseben poudarek namenjamo mladim, vedno več tudi na področju športa. V okviru našega sodelovanja želimo otrokom omogočiti zdravo športno okolje, v katerem lahko razvijajo svoj odnos do dela, zmagovalno miselnost ter vrednote, ki bodo sooblikovale našo prihodnost. Vse to delamo v sodelovanju z lokalnimi športnimi klubi, med katerimi je tudi KK Škofja Loka. Veseli nas, da so nas izbrali za svojega partnerja za sodelovanje na tem področju. Upamo, da si bodo mladi, ki vedno bolj živijo v virtualnem svetu, še vedno vzeli čas za gibanje in športne dejavnosti.«
 
 
Direktor podjetja Polycom d.o.o. Iztok Novak in predsednik KK Škofja Loka Anže Kalan ob podpisu pogodbe.
Skupaj naprej.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji