KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Začetek tudi v III. SKL za člane.
slikcaV soboto, 14. oktobra, je 2. članska ekipa, ki nastopa pod imenom KK TCG LOKA KAVA 06, odigrala svojo prvo tekmo v državnem prvenstvu - 3.SKL.
Ekipa se je odpravila v goste k KK Bistrica v Slovensko Bistrico. Državno prvenstvo se ni začelo najbolje, saj je semafor na koncu pokazal premoč Štajercev, ki so zmagali z rezultatom (85:60). Kljub dejstvu, da so v ekipi tako mladi perspektivni igralci kluba, kot tudi stari in prekaljeni igralci, ki so nekoč že branili klubske barve, se je pokazala slabša fizična pripravljenost "kavarjev" saj so bili enakovreden nasprotnik le v začetnem delu srečanja. Pozna se tudi to, da so se treningi ekipe pričeli dokaj pozno oz. nekaj tednov pred pričetkom državnega prvenstva.

Naslednja tekma je v soboto, 21. oktobra ob 16.uri v športni dvorani Železniki proti ekipi KK Podbočje.

V pokalu Spar, kjer so igralci KK TCG LOKA KAVA 06 dosegli v prvem kolu zmago nad 1. B ligašem KK Parklji iz Bežigrada in nato doma premagali še KK KRKA mladi, so na povratni tekmi v "deželi cvička" doživeli hladen tuš in izpadli iz slovenskega pokala. Priložnost za maščevanje ekipi KRKA mladi bo tako sedaj ostalo v državnem prvenstvu.

 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji