KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V DVORANI PODEN 2. in 4. MARCA MLADINSKI FINAL FOUR!!!
slikcaNa zaključek državnega prvenstva v ženski mladinski kategoriji se že pripravljajo 4 udeleženke turnirja: ŽKK Domžale, ŽKK Merkur Celje, ŽKD Ježica in domača, KK ODEJA! uvodni bilten,
V KK Odeja Škofja Loka smo ponosni, da lahko organiziramo tako pomemben dogodek v ženski košarki ravno v letu, ki ga je mednarodna košarkarska zveza FIBA razglasila za LETO ŽENSKE KOŠARKE!

Težko pričakovani dogodek se bo začel v petek 2.3.2007 ob 18:15 uri, ko se bosta za preboj v finale spustili domača KK Odeja in ŽKK Merkur Celje.
Pričakovati je izenačeno tekmo, saj so v rednem delu lige na prvi tekmi v Celju slavile domačinke s košem 4 sekunde pred koncem, na drugi pa se brez Kvasove niso mogle kosati z razigrano ekipo Odeje, ki je na tisti tekmi visoko slavila.

Po tekmi bo slavnostna otvoritev finalnega turnirja, ob 20:30 pa se že obeta drugi polfinalni dvoboj med ekipama ŽKD Ježica in ŽKK Domžale. Favorit v tej tekmi je zagotovo ekipa Ježice, ki je v rednem delu dvakrat visoko slavila. A vendarle, na finalnih turnirjih je vse mogoče.

Boj za kolajne se bo nadaljeval v nedeljo 4.3.2007 in sicer bo tekma za bron ob 16:15, tekma za zlato medaljo in pokal pa ob 18:30.

Tekme bo obogatil atraktiven spremljevalni program z vrhuncem med polčasom finalne tekme, ko bo potekala modna revija Spalding!

Gledalci vabljeni v čimvečjem številu!

Tukaj si oglejte uvodni bilten zaključnega turnirja!


 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji