KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

ČLANI: V novo sezono z okrepljenim strokovnim štabom
slikcaŠe dober mesec dni nas loči do pričetka nove tekmovalne sezone, ki se bo pričela prej kot je bilo to v navadi zadnja leta. Škofjeloški LTH Castings bo tudi v sezoni 2020/2021 nastopal v 2. SKL, s pripravami na tekmovanje pa pričel v ponedeljek, 17. avgusta.
Prispeval: Nejc Ziherl

Članska ekipa LTH Castingsa bo v sezoni 2020/2021 še 4. sezono zapored nastopala v 2. SKL. Sredi lanske sezone, ki je bila zaradi epidemije Covid-19 predčasno zaključena, se je na klop škofjeloškega moštva namesto Andreja Božiča usedel Igor Dolenc, ki bo Ulitkarje vodil tudi v prihajajoči sezoni.

Za razliko od lanske, bo na klopi imel pomoč, saj se je strokovnemu štabu pridružil Jaka Šiberle. Nekdanji košarkar tako mlajših kot tudi članske zasedbe KK Škofja Loka, je v zadnjih letih kot vodja košarkarske šole igral izjemno pomembno vlogo pri razvoju mladih košarkarjev v Škofji Loki.

Šiberletu je do sedaj največji uspeh v trenerski karieri uspel v sezoni 2014/15, ko je s selekcijo LTH Castings U13 postal državni prvak in pokalni podprvak. V teh dneh se nahaja na košarkarskem taboru Košarkarske zveze Slovenije, na zvezi pa deluje tudi kot glavni trener za regijo Zahod 1 na programu regijskega selekcioniranja. V prihajajoči sezoni bo ob novi funkciji še naprej vodil tudi mlajše selekcije U11, U13 in U15.

Škofjeločani bodo novo sezono odprli 26. septembra z gostovanje v Novi Gorici, s pripravami pa bodo pričeli v ponedeljek, 17. avgusta.

CELOTEN RAZPORED TEKEM LTH CASTINGSA ZA SEZONO 2020/2021 NAJDETE TUKAJ



Izjava novega pomočnika trenerja članske ekipe, Jake Šiberleta:
Glede na to, da bo ekipa sestavljena iz nadarjenih mladih igralcev, pričakujemo predvsem trdo delo na treningih in borbenost na tekmah. Zelo smo ponosni na to, da bo kar nekaj fantov prihajalo iz naše mladinske šole. Tudi zame bo to nova izkušnja in upam da bomo z zavzetim delom poskrbeli za njihov čim večji napredek v vseh pogledih košarkarske igre, s tem pa jim dali dobro podlago za nadaljevanje njihove kariere.
 
 
Jaka Šiberle je s strani KZS-ja v sezoni 2014/15 prejel nagrado za najboljšega trenerja ekip U13. (Foto: KZS)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji